NAK RM20K TEKA PERISA PRINGLES NI


NAK RM20K? TEKA PERISA PRINGLES NI | Wah, musim pergerakan kawalan ni masih ada yang baik hati nak bagi RM20K? Kalau lah dapat, bestnya buat preparation raya. Pendek kata, sepanjang puasa dan raya ni dah tak perlu gusar dengan nilaian untuk persiapan. Tahu sajalah kan, nak raya belanja besar juga. Peluang untuk dapatkan ‘duit besar’ ini tidak seharusnya kita lepaskan.
  

 PRINGLES satu jenama snek atau mek lebih kenali sebagai potato chips yang dah lama berada di pasaran. Seingat mek, mummy suka belikan PRINGLES sebab ianya di-pack di dalam tin. So kalau anak-anak makan, ianya tidak mudah untuk tumpah. Paling mek suka adalah tin berwarna merah iaitu original. Masin-masin sikit tu buat mek rasa syok sangat untuk having snaking time dan ianya diteruskan sehingga ke hari ini.


DAPATKAN PRINGLES TIN BERWARNA PUTIH | Untuk tambahkan lagi keseronokan pada snacking time korang dan anak-anak atau kawan-kawan, PRINGLES muncul dengan satu perisa misteri dan tugas korang adalah untuk menekanya pada bite yang pertama sehinggalah akhir. Untuk meneka perisa apa, korang perlulah membeli PRINGLES TIN BERWARNA PUTIH dan tin ini adalah limited time only.


SYARAT DAN CARA SERTAI TEKA PERISA MISTERI PRINGLES | Untuk dapat RM20K ni tak lah susah sangat tapi korang kena lah berusaha sikit untuk dapatkan PRINGLES TIN BERWARNA PUTIH tu di hypermart, kedai serbeneka atau di laman e-dagang seperti Shopee atau Lazda (nanti mek senaraikan link kat bawah). Rasanya in point form lagi senang nak faham, kan? So nah step by step untuk sertai PRINGLES TEKA PERISA MISTERI :


~Dapatkan PRINGLES TIN BERWARNA PUTIH di shopee atau di mana-mana kedai runcit atau hypermart yang berdekatan dengan korang. Tekan LINK SHOPEE PRINGLES TINPUTIH DI SINI

~Resit pembelian jangan di buang. Korang SCAN DAN UPLOAD di www.pringles.com kalau dah beli thru shopee, korang screenshot aje maklumat pembayaran tu nanti di website PRINGLES.





~Dah siap upload, korang teka lah perisa mana yang korang rasa dengan PRINGLES TIN PUTIH. Contoh : KEJU MASAM atau ORIGINAL atau PEDAS BERAPI. Itu contoh eyh. Jangan korang copy sini pulak.

~Satu lagi daya kreativiti yang PRINGLES ingin cungkilkan daripada korang adalah HURAIAN MISTERI KEGEMARAN korang dalam 25 patah perkataan sahaja. Contoh : kegemaran misteri saya adalah original kerana saya sukakan rasa yang minimalis untuk snacking time saya. Minimalis is original. Haa, itu contoh ye. Jangan tiru jugak yang tu kang tak memasal semua sama je.

~Siap !


DAPATKAN KLU DI FACEBOOK PRINGLES | Sebelum korang beli tu, mek nak bagitahu awal-awal yang perisa korang nak teka tu sebenarnya ada klu. Walaubagaimana pun, deria rasa lidah amat diperlukan bagi menyahut challenge ini. Klu yang diberikan itu hanya sekadar untuk memperkukuhkan lagi apa yang korang teka. Jadi, korang perlu dapatkan klu tersebut di facebook.com/pringlesmalaysia .Setiap dua minggu akan keluar satu klu. Semua klu ada empat. So jangan risau, kalau korang dah terlepas klu pertama, korang boleh skrol di FB PAGE PRINGLES.


RM20K tu mungkin milik korang. Sekurang-kurangnya kita mencuba untuk dapatkan daripada tak mencuba lansung. Plus, kalau korang mencuba at least dapat juga merasa PRINGLES TIN PUTIH ini sebab keluaran ini adalah tempoh yang terhad. End on 30th April 2020. Jadi, jom lah cuba dan menang RM20K !

Sekian ..

7 comments

  1. wow 20k, kalau menang syok tu nak dekat raya ni

    ReplyDelete
  2. Wah, bestnya kalau sapa menang ni. Congrats those yang join segmen ni

    ReplyDelete
  3. wah best yer contest ni! nak join gak lah! hope ada rezeki menang!

    ReplyDelete
  4. Good luck! Mek
    Sedap ke rasa pringles limited edition tu?
    Mrs.A selalu confuse pringles dengan mr. potato hahhaaa...

    ReplyDelete
  5. uii kalau dapat boleh jalan jalan satu mesiaaa!!

    ReplyDelete