JANGAN PANDANG HINA PADA ORANG BAWAH

Assalamualaikum korang. Kali ni tak nak tulis panjang just nak share story yang mek dah up di IG dan FB. Cuma, mek share-kan kembali di medium blog kerana mek rasakan yang mek dan blog tak boleh berpisah walaupun mek begitu tertarik dengan story IG dan FB. Medium blog adalah lebih kekal berbanding story yang hanya boleh diakses selama 24 jam sahaja. Maka, setiap story yang berniat sharing, mek akan publish juga di sini supaya ianya dapat dimanfaatkan dengan sepenuhnya. Terima kasih kerana memberi ruang dan peluang kepada mek untuk terus buat perkongsian. Semoga bermanfaat semuanya.


 
 







2 comments

  1. Dengan selipar tu juga kita boleh pergi banyak tempat sebenarnya tanpa perlu fikir ia nak basah ataupun tak. Jalan pun tak bunyi hehe

    ReplyDelete
  2. xkisah pun kalau org anggap kita ni selipar jamban pun.
    yg penting happy.
    btw, comel selipar jamban. muis suka merah.hihi

    ReplyDelete