PHOTOSHOOT DI PANTAI RUSILA MARANG

Salam alaikum untuk semua sahabat blogger mek ..

Mek rasa, mek dah ada hobi baru iaitu photoshoot di tempat yang mek terlintas nak photoshoot. Contohnya hari tu mek dah buat PHOTOSHOOT INDOOR PLAYGROUND . Takdelah cantik macam photographer yang belajar tinggi-tinggi. Takat nak puaskan hati mek, nak simpan sebagai kenangan tu boleh lah. Lagi pun mek photoshoot pakai phone je, bukan DSLR pun. Apa-apa pun, asalkan tidak menyalahi perintah agama, mek rasa ianya masih lagi okei.

So ini lah hasilnya :









Lokasi :

Pantai Rusila, Marang, Terengganu

Model cilik :

Aimy Amani, 4 tahun
Ammar Amzar, 2 tahun

Sekian ..

25 comments

  1. tak apa bakat tu boleh gilap yang penting minat.. ada masa boleh g kelas ok

    ReplyDelete
  2. Aww this is the cutest. Although the ocean looks gloomy but the photos turns out very pretty.

    ReplyDelete
  3. Olololo so cute Aimy dan Ammar 🥰 Best Pantai Rusila, Marang. Lagi best sebab dapat dekat dengan Masjid Rusila 💕

    ReplyDelete
  4. Gambar potret. Sayangnya tak nampak pemandangan. Kalau boleh, amik gambar dalam bentuk landskap. Taknak view sana. Sedangkan tajuk mention tempat. Alih2 muka je nampak. My 2 cents

    ReplyDelete
  5. cantik gambar mek. messti seronok diorang ni dapat jalan tepi pantai kan. Lagi2 dkt marang ni banyak keropok lekor sedap2 . huhu.

    ReplyDelete
  6. terengganu.
    pantai. air laut. angin sepoi-sepoin bahasa...
    memang perfect lah utk photoshoot, mek.
    ke terengganu pantai dan laut lah tumpuan utama.
    now ni mek, camera phone pun dah ok. then boleh edit, apps dah byk.

    ReplyDelete
  7. Sekarang pakai henpon pun dah cantik gambarnya. Kalau nampak pantai dan ombak mesti lagi cun.

    ReplyDelete
  8. Comelnya topi tu hehehehe bestlah kecil-kecil dah jadi model dan pandai bergaya hehehe untung mak ayah dapat anak macam ni wakakakaka.. Mencuit hati sangat...

    ReplyDelete
  9. Ok la tu gambarnya. edit gambar sikit, boleh print dah hehe. sekarang ni pakai phone pun jalan ;) tempat pun cantik kan

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  10. Comel doh Mek mik tu. Terang. Berlantarkan laut. Nampok hidup.

    Mek, lening amik gamba paka hp pun comey doh. Pah edit sikit² guna app jika perlu adjust. Dok pyoh Dslr bagai tu. Kikiki.

    Senyum mewek 2 beradik tu deh. Mama dia ponggg eh.

    Ruby orang ganung. Pantai lah tempat best kot nung.

    ReplyDelete
  11. Cantik pic..mek amik guna camera phone ape tue?

    ReplyDelete
  12. Berapa bayaran model cilik dan manis tu? Berbakat besar ye model nie.

    Pakai handphone pun cantik gambar kalau pandai amik angle yang betul.

    ReplyDelete
  13. The kids look so cute and cheeky in the photo with their innocent smile… oh I like it, very spontaneous but fun

    ReplyDelete
  14. Comel jer si kecil ni berPS hehehe. Tapi mmg lokasi outdoor yang cantek gambar pun menarik.

    ReplyDelete
  15. Tak kisah pakai phone atau dslr, kalau pandai ambil, model pandai posing mesti cnatik gmbr..ni pun cute sebb model cilik..hehee..pasni kene ambil dekat pantai sikit , ambil dioarng tngah bermain air ke..gitu

    ReplyDelete
  16. alahai comelnya model si kechik tu. Pandainya berposing, kalah orang besar ni..hahah. Maknya pun cantik.

    ReplyDelete
  17. wow so comel la anak u...smile yang berseri tu....mama pun gorgeous...

    ReplyDelete
  18. kak liez pun suka ambil gambar kalau port cantik-cantik. tapi gambar anak-anak la yang penuh storage hp. gambar sendiri kelauttt hihihi

    ReplyDelete
  19. Eh, pakai handphone je pun gambar-gambar dah comel tau.. yang pelik model dan lokasinya cantik.. Nanti biasakan lagi bergambar.. nanti lama-lama lagi banyak pose2 menarik

    ReplyDelete
  20. comel sangat model cilik ni haiii :-)

    ReplyDelete
  21. Model cilik tu mesti bayaran mahal kan :) Senyuman model cilik tu x fake hehe..gurau je..dah lama rasanya tak p pantai ni..

    ReplyDelete
  22. Cantikla gambar.. Pakai hp ke camera tu... Dh lama tak ke ganu.. So xtau apa perubahan kat snaa.. Huhu.. Model tu boleh tahan ye posing sakan. Hihi

    ReplyDelete