PHOTOSHOOT INDOOR PLAYGROUND

Salam alaikum untuk semua sahabat blogger mek ..

Entah angin apa melanda mek, tetiba rasa nak buat photoshoot gambar anak-anak di indoor playgorund. Kami ke sini tanpa dirancang pun sebenarnya. Hajat sebenar nak pekenakan pulut durian dan pulut mangga di kedai sebelah. Tapi disebabkan Amani dan Amzar dah lama mintak untuk bermain di sini, maka mek turutkan pada kali ini memandangkan masa yang mengizinkan. Sedikit info mengenai kedai ini :

Nama kedai : 
tak sure

Lokasi kedai : 
Tepi restoren Thai Malay Rantau Panjang

Harga : 
RM5 per seorang untuk 2 jam

Jenis mainan yang ada : 

gelongsor
trampolin
lego
motor kuda-kuda
mini kitchen
punch bag

Untuk setakat yang mek kunjungi, alhamdulillah okei. Tak serabut sangat dan memang anak enjoy dengan enviroment yang ada di dalam kedai ini. Untuk repeat itu mungkin tapi kena bawa lebih ramai kawan-kawan so baru anak mek terbuka minda sikit nak bermain. Kalau tak dia berebut nak naik motor je. Punya banyak mainan tapi diaorang tak very expose dengan indoor playground. Mungkin next mek kena adakan indoor playground ni sebagai aktiviti berkala untuk Amani dan Amzar.


Gambar keseluruhan dalam kedai, tapi part lego tak muat gambar


First attempt, tempat bola-bola


Dan semestinya gambar baring dalam bola


Gelongsor


Kereta kuda


Sesi memanjat, tapi tak berjaya sebab licin


Part paling fun dan lama, lego site


Feeling Legoland


Paling banyak main lego


OOTD with new stokin


OOTD untuk abang also

Sekian ..

5 comments

  1. anak-anak memang suka la kan tempat macam ni. Selagi bersih dan tak crowded sangat ok dah bawa mereka

    ReplyDelete
  2. Cerianya boleh main dalam playground ni..

    ReplyDelete
  3. shoo cute.. dah lame tak terjah blog mek.. hihi.. siap ade dedaun berguguran..

    ReplyDelete