PHOTOSHOOT INDOOR PLAYGROUND

Salam alaikum untuk semua sahabat blogger mek ..

Entah angin apa melanda mek, tetiba rasa nak buat photoshoot gambar anak-anak di indoor playgorund. Kami ke sini tanpa dirancang pun sebenarnya. Hajat sebenar nak pekenakan pulut durian dan pulut mangga di kedai sebelah. Tapi disebabkan Amani dan Amzar dah lama mintak untuk bermain di sini, maka mek turutkan pada kali ini memandangkan masa yang mengizinkan. Sedikit info mengenai kedai ini :

Nama kedai : 
tak sure

Lokasi kedai : 
Tepi restoren Thai Malay Rantau Panjang

Harga : 
RM5 per seorang untuk 2 jam

Jenis mainan yang ada : 

gelongsor
trampolin
lego
motor kuda-kuda
mini kitchen
punch bag

Untuk setakat yang mek kunjungi, alhamdulillah okei. Tak serabut sangat dan memang anak enjoy dengan enviroment yang ada di dalam kedai ini. Untuk repeat itu mungkin tapi kena bawa lebih ramai kawan-kawan so baru anak mek terbuka minda sikit nak bermain. Kalau tak dia berebut nak naik motor je. Punya banyak mainan tapi diaorang tak very expose dengan indoor playground. Mungkin next mek kena adakan indoor playground ni sebagai aktiviti berkala untuk Amani dan Amzar.


Gambar keseluruhan dalam kedai, tapi part lego tak muat gambar


First attempt, tempat bola-bola


Dan semestinya gambar baring dalam bola


Gelongsor


Kereta kuda


Sesi memanjat, tapi tak berjaya sebab licin


Part paling fun dan lama, lego site


Feeling Legoland


Paling banyak main lego


OOTD with new stokin


OOTD untuk abang also

Sekian ..

17 comments

  1. anak-anak memang suka la kan tempat macam ni. Selagi bersih dan tak crowded sangat ok dah bawa mereka

    ReplyDelete
  2. Cerianya boleh main dalam playground ni..

    ReplyDelete
  3. shoo cute.. dah lame tak terjah blog mek.. hihi.. siap ade dedaun berguguran..

    ReplyDelete
  4. I am hoping the same best work from you in the future as well. I wanted to thank you for this websites! Thanks for sharing. Great websites! 먹튀폴리스

    ReplyDelete
  5. This is the first time this informative article. I've read all of your articles, and they all relate to 먹튀검증. It's very interesting.

    ReplyDelete
  6. Hello, I am happy to see your wonderful article. I'm also collecting articles on these topics, would you like to visit my site later? My site also has posts, comments and communities similar to you. Please visit my site토토사이트

    ReplyDelete
  7. I got a web site from where I be capable of really obtain valuable information regarding my study and knowledge.
    Great Article… Good Job… Thanks For Sharing…

    Website:오피

    ReplyDelete
  8. browsing the internet for information and found your blog. I am impressed with the information you have on this blog. 토토추천

    ReplyDelete
  9. 보증업체추천 and easy to understand. Unlike other blogs I have read which are really not that good.Thanks alot!

    ReplyDelete
  10. definately a lot to know about this issue. I really like all the points you made. 토토존보증업체

    ReplyDelete
  11. was hacked and I ended up losing a
    few months of hard work due to no back up. Do you have any solutions to prevent hackers? 안전사이트

    ReplyDelete
  12. This article is very interesting information. It has helped me a lot. Thank you very much for providing this quality information in an easy-to-understand manner. Our site also provides high-quality information, so it will be helpful for your site. 먹튀사이트

    ReplyDelete
  13. It's amazing that you figured all this out on your own, and I need to learn how to do it like you.토토사이트추천

    ReplyDelete
  14. It's soon enough to get a lot of information. I'm too happy to express it.먹튀검증사이트

    ReplyDelete
  15. I got a web site from where I be capable of really obtain valuable information regarding my study and knowledge.
    Great Article… Good Job… Thanks For Sharing…

    Website:휴게텔

    ReplyDelete