ABAM KIE'S BIRTHDAY GIVEAWAY

Salam alaikum untuk sahabat blogger mek ..


Giveaway Happy Biryhday Abam Kie. Sempena birthday Blogger Abam Kie yang ke berapa tak pasti, dengan murah hatinya Abam Kie nak bagi hadiah kepada blogger-blogger yang sudi untuk menyertainya. Bukanlah sahaja beria cuma sekadar untuk suka-suka disamping menambah kenalan blogger, mengeratkan yang mana dah pernah kenal tapi lama tak komen antara satu sama lain dan juga untuk berkongsi rezeki yang ada. Bagus juga idea Blogger Abam Kie ni. Terasa birthday mek tahun ni nak buat macam tu jugak. Mek dengan Blogger Abam Kie ni satu negeri sahaja tapi kami tak pernah pun sekali berjumpa. Belum berjodoh lagi untuk hadir ke event sama-sama. InsyaAllah kalau ada rezeki boleh la jumpa Blogger Abam Kie ni nanti.



Blogger Abam Kie juga ada minta sedikit ucapan daripada blogger yang menyertai giveaway ini. Ucapan kepada Blogger Abam Kie sempena birthday dia. Jadi, ini ucapan mek kepada Blogger Abam Kie setelah hampir tiga tahun usia perkenalan mek dengannya :

To my blogger’s friend Abam Kie,

Sempena dengan kelahiran Abam Kie, mek juga turut menadah tangan mengucapkan syukur kepada Allah taala kerana memberi hayat, memberi kesihatan yang baik serta mengurniakan rezeki serta nikmat yang selayaknya untuk Abam Kie. Alhamdulillah. Semoga dengan pertambahan usia ini kita semua dapat memberi yang lebih kepada Allah taala serta disekeliling kita. Mudah-mudahan apa yang dilakukan kita di dunia ini menjadi pertolongan kita diakhirat kelak. InsyaAllah.

Sekian ..

#giveaway
#bloggerabamkie
#birthdayblogger
#bloggergiveaway
#maygiveaway

10 comments

  1. As salam. Terima kasih byk2 sbb sudi join GA abam kie. All the best!

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya dalam giveaway

    ReplyDelete
  3. jalan-jalan dari ga yang sama, https://www.mialiana.com/2019/04/abam-kies-birthday-giveaway.html

    dijemput untuk join ga mia di https://www.mialiana.com/2019/05/giveaway-sapsibubapanet-di-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. Tahniah
    http://www.zukidin.com/2019/05/keputusan-abam-kies-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete