MYSTERTY BOXES GIVEAWAY BY LIYANA JASMI

Salam alaikum untuk sahabat blogger mek ..

Giveaway by Liyana Jasmi ! Lamanya mek tak menyertai mana-mana giveaway yang dianjurkan oleh blogger. Biasanya mek akan turut serta bila diseru. Bukanlah nak tunjuk diva tapi biasanya dalam kalangan mek tak berapa kenal lagi Kalau yang dah kenal memang mek join macam tu je la. Tak payah seru. Macam kali ni mek diseru oleh kawan blogger Rodiah Amir. Dah lama dia seru tapi mek baru nak sertainya. Sebab mek suka cari sehari sebelum tarikh tamat supaya mek tak lupa untuk tengok keputusannya nanti. Jangan marah ye Liyana Jasmi.

Mek nak cakap yang mek totally tak kenal Liyana Jasmi ni pun, bila tengok dah follow dia punya blog, maknanya mek pernah berkunjung ke blog dia. Cuma mungkin tak kerap so mek tak boleh nak recall siapakah Liyana Jasmi. Apakah tulisannya. InsyaAllah akan lebih mengenali selepas ini. So jom kita sertai giveaway Liyana Jasmi.


#GIVEAWAY
#GIVEAWAYBLOGGER

Syarat yang ditetapkan pun amat mudah, tak banyak link nak kena tekan :

1. Follow blog Liyana Jasmi
2. Buat entry macam buat ni.
3. Letak gambar macam di atas tu.
4. Pastikan link untuk ke entry giveaway Liyana Jasmi ada dalam entry korang.
5. Tag 3 rakan blogger lain, pastikan diaorang tahu.
6. Publish dan letak link entry kat komen giveaway Liyana Jasmi.

Berbaki lagi sehari ni, jom lah join giveaway Liyana Jasmi. Tak menang pun takpa, at least dapat rapatkan hubungan sesama blogger ❤


Sekian ..


#GIVEAWAY
#GIVEAWAYBLOGGER
#LIYANAJASMI

5 comments