SEASON TO INDULGE MENU-MENU MCDONALDS YANG KORANG KENA TRY UNTUK MUSIM 'SEJUK' INI !

Salam alaikum untuk sahabat blogger mek ..

Sebagai penggemar McDonald's App, semestinya tawaran di dalam aplikasi tersebut tak sepatutnya dilepaskan begitu sahaja. Tambahan pula, setakat ini aplikasi McDonald ni tak pernah mengecewakan mek dengan harga yang ditawarkan. Maksudnya, berbaloi dengan set yang ditawarkan. Kawan-kawan mek pun bersetuju dengan pendapat mek tu.


#SEASONTOINDULGE
#MCDAPPS

Jadi, bila tengah lengang mek akan check aplikasi McDonald. Biasanya pada waktu lunch sebab kadang dah takada idea nak makan di mana sekitar kawasan office ni, tengok aplikasi McDonald kalau ada tawaran menarik boleh la ajak kawan sekali pergi. Tapi tu jarang sangat. Dalam sebulan mungkin dua kali je. Kebanyakkan masa mek pergi weekend dengan spouse dan anak-anak sambil belikan Happy Meals. Lagi pula Amani dan Amzar nak berhibur dengan rakan sebaya di mini playground. Tempat paling selamat adalah playground McDonald Wakaf Che Yeh, so far.

Untuk kali ni McDonald sediakan burger Smoky Grilled Beef dan juga Hot N' Crispy Chicken untuk kita semua berkongsi sementara musim cuti sekolah ni. Mesti mak ayah mak cik pak cik gembira sebab anak-anak bercuti sekolah, masa untuk berkumpul di kampung halaman. Sesekali nak juga bawa mereka ke McDonald untuk nikmati hidangan di dalam restoren bersama-sama dengan sanak-saudara yang lain, kan? 


#SEASONTOINDULGE
#MCDAPPS


#SEASONTOINDULGE
#MCDAPPS

Dengan beberapa pemanis mulut yang lain seperti Banana Pie dan juga McFlurry Horlicks tentunya akan buat hidangan di atas meja makin meriah ! Siapa je yang tak suka dengan pie yang dikeluarkan oleh McDonald, kan? Jadi Banana Pie juga harus tidak ketinggalan. McFlurry all time favorites ditambah perisa Horlicks pula yang pasti gabungan mantop dengan vanilla McFlurry.

Jadi, tunggu apa lagi. Ber-seasonal to indulge lah dengan teman-teman serta saudara-mara sempena musim cuti sekolah ini. Bergembira dan cipta memori manis bersama-sama di McDonald berdekatan dengan korang. Jangan lupa ambil gambar dengan McDonald apps semasa pembelian, sertakan sekali menu korang beli dan #mcdapps . Nanti tinggalkan link di ruangan komen untuk mek like dan komen ❤


Sekian ..


#SEASONTOINDULGE
#MCDAPPS
#TIMETOSHARE

2 comments