PENTAS AKHIR GEGAR VAGANZA 2018, SIAPA YANG MENANG?

Salam alaikum untuk semua sahabat blogger mek ..

Gegar Vaganza 2018 adalah Gegar Vaganza musim kelima. Dah lima tahun Gegar Vaganza bertapak dalam industri seni. Memang setiap tahun mendapat sambutan yang hangat dalam kalangan netizen. Ada juga yang emo ada yang tak ambik port pun. Biasalah, manusia yang ada perasaan memang akan beremosi. Eyh. 18hb November 2018 adalah konsert terakhir untuk tahun ini. 


#GEGARVAGANZA2018
#KONSERTAKHIRGV

Sejujurnya mek hanya tengok pentas akhir sahaja. Tapi adala baca gosip di media sosial tentang apa yang berlaku di pentas Gegar Vaganza. Dah ding dong selama lapan minggu, maka pentas akhir ini akan menentukan siapa juara untuk musim ke lima ini. Jadi, jom lah kita sama-sama saksikan di Gegar Vaganza 2018.

PUSINGAN PERTAMA



#GEGARVAGANZA2018
#KONSERTAKHIRGV

MAYA FT ERNIE ZAKRI
Lagu


#GEGARVAGANZA2018
#KONSERTAKHIRGV

BILLY ZULKARNAIN FT IDAYU
Lagu : Curiga


#GEGARVAGANZA2018
#KONSERTAKHIRGV

AMELINA FT BOB
Lagu : The Power of Love


#GEGARVAGANZA2018
#KONSERTAKHIRGV

NORYN AZIZ FT AWI RAFAEL
Lagu : Laskar Cinta


#GEGARVAGANZA2018
#KONSERTAKHIRGV

DIA FADILA FT AJAI
Lagu : Makin Aku Cinta


#GEGARVAGANZA2018
#KONSERTAKHIRGV

ZAMANI FT AMENG
Lagu : Lagu Cinta Lagu Jiwa

PUSINGAN KEDUA - BATTLE ROUND



#GEGARVAGANZA2018
#KONSERTAKHIRGV

NORYN AZIZ FT DIA FADILA
Lagu : Where is the Love


#GEGARVAGANZA2018
#KONSERTAKHIRGV

AMELINA FT MAYA
Lagu : Teman Pengganti


#GEGARVAGANZA2018
#KONSERTAKHIRGV

BILLY ZULKARNAIN FT ZAMANI
Lagu : Bunga

HADIAH UNTUK PARA PEMENANG



#GEGARVAGANZA2018
#KONSERTAKHIRGV

Wang Tunai RM100,000
Penginapan tajaan Royale Chulan
Trofi


#GEGARVAGANZA2018
#KONSERTAKHIRGV

Wang Tunai RM50,000
Penginapan tajaan Royale Chulan
Trofi

PEMENANG GEGAR VAGANZA 2018



#GEGARVAGANZA2018
#KONSERTAKHIRGV

JUARA : NORYN AZIZ


#GEGARVAGANZA2018
#KONSERTAKHIRGV

NAIB JUARA : DIA FADILA


#GEGARVAGANZA2018
#KONSERTAKHIRGV

TEMPAT KETIGA : ZAMANI


#GEGARVAGANZA2018
#KONSERTAKHIRGV

TEMPAT KEEMPAT : AMELINA


#GEGARVAGANZA2018
#KONSERTAKHIRGV

TEMPAT KELIMA : MAYA


#GEGARVAGANZA2018
#KONSERTAKHIRGV

TEMPAT KEENAM : BILLY ZULKARNAIN

**********

Korang tengok tak Gegar Vaganza yang akhir ni? Korang pilih siapa untuk jadi pemenang utama? Kalau ikut komen macam ramai je team Zamani. Huhu. Mek tak boleh nak pilih siapa sebab mek tak tengok dari awal. Plus mek hanya dengar sahaja. Takada la voting siapa-siapa. Jangan segan drop komen korang vote for siapa ❤

Tengok ulangan Gegar Vaganza 2018 di YOUTUBE ASTRO GEMPAK


Sekian ..


#GEGARVAGANZA2018
#KONSERTAKHIRGV
#GV2018
#ASTROGEMPAK

10 comments

  1. abe kie tgok sampai jam 10.30 je. ngantuk. x apa...buleh tgok di youtube..

    ReplyDelete
  2. Teman pun layan jugak final Gegar Vaganza nie... Temankan wife tengok...

    ReplyDelete
  3. Tak tengok GV kali ini.. huhuhu.. Tahniah pada pemenang..

    ReplyDelete
  4. Tahniah semua pemenang.. Paling best zamani dgn billy zulkarnain tu lah.. Rap depa.. Fuhhh best gilerrr

    ReplyDelete
  5. Kalau ikutkan memang nak artis kegemaran kita yang menanglah kan tapi tak pa.. tak menang tempat pertama dalam gv tu diorang memang dah menang dalam hati kita-kita ni dah hehe. #taktaunakpilihsapemenangsebenarnya semua best malam tadi nak-nak lagi battle tu. Memang bestlah diorang rap..tak sangka menjadi. Maya..Zamani firs time kita dengar tu

    ReplyDelete
  6. Cik Ash minat maya, amalina n zamani , tapi nak buat macam mana rezeki milik noryn aziz dah nampak dari awal dia akan menang vokal dia mantap

    ReplyDelete
  7. Tak tengok... tp ada info mek leh tahu... hehehe....

    ReplyDelete
  8. Tak layan sangat tengok part last jer... time nak umumkan siapa menang tu

    ReplyDelete