DOMINOS IT'S ALL ABOUT YOU HIDANGAN PIZZA YANG IKUT SELERA PELANGGAN !

Salam alaikum untuk semua sahabat blogger mek ..

Sebut Dominos memang tipu kalau ramai yang tak kenal dengan nama ni. Mana taknya dah 21 tahun dalam Malaysia (since 1997). Kalau korang tanyakan mek, kenapa mek pilih Dominos instead of yang lain, alasannya adalah sebab Dominos menyediakan pizza mengikut citarasa masing-masing. Kena dengan tagline 'Its All About You' - yes, memang Dominos mengikut citarasa pelanggannya.


#DOMINOSMY
#ITSALLABOUTYOU

Dengan pelbagai topping (flavor) serta boleh pilih ketebalan pizza yang korang nak, mek rasa amat dihargai sebagai pelanggan. Yela, kita diberi pilihan untuk ikut apa yang kita suka. Ada yang tak suka tebal, ada yang suka tebal. Macam mek suka yang paling nipis sebab pizza tu akan lebih rangup ! Kan selera masing-masing. Pergi satu tempat tapi dapat puaskan hati semua orang.

ORDER ONLINE UNTUK LEBIH MUDAH



#DOMINOSMY
#ITSALLABOUTYOU

Mek lebih suka order online. Tak kisah untuk makan di Dominos atau nak bawa balik rumah, mek memang mengamalkan tempahan atas talian. Sebab apa, kalau tempah melalui online, korang akan dapat banyak kemudahan seperti :

~Pizza percuma (size single)*
~Dapat pilih waktu yang korang nak makan
~Dapat pilih dengan tenang apa yang nak dimakan
~Boleh buat pembayaran di kaunter kalau takada duit dalam akaun



#DOMINOSMY
#ITSALLABOUTYOU

Bila sampai je di Dominos, walla, siap ! Korang boleh bawa balik atau makan je la di Dominos tu terus. Tak payah beratur dan menunggu pizza korang siap. Senang, kan?

CALL UNTUK DELIVERY PUN BOLEH



#DOMINOSMY
#ITSALLABOUTYOU

Memang ada yang jenis malas online, lebih suka untuk call. Ni nombor Dominos 1300888333 . Jangan lupa okei. Diaorang akan hantarkan pizza yang masih panas pada korang untuk dinikmati sama seperti baru keluar ketuhar.

PILIHAN UTAMA BILA KE DOMINOS



#DOMINOSMY
#ITSALLABOUTYOU

All time favorite. Pepperoni. Roti ambil yang sedang sebab masa nak order yang paling nipis rasa nak cuba yang sedang pulak. Ni first time ambik yang sedang. Ok juga. Tak muak. Cheese tak mengecewakan. Dapat ditarik gitu. So, jom Dominos !


Korang pula macam mana? Suka Dominos atau lebih prefer yang lain? Kalau Dominos menjadi pilihan, kerak dan topping mana menjadi pilihan utama korang? Mind to share ye ❤


Sekian ..


#DOMINOSMY
#ITSALLABOUTYOU
#DOMINOSLOVER

6 comments

  1. Adoi.. rasa macam nak gi beli dominos lagi l3pas baca entry mek nie..

    ReplyDelete
  2. Alahai tiba-tiba teringin balik nak makan pizza domino's ni..

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan..
    anak kak liez suka sgt dominos.. hari-hari makan pun tak pe.. sedap

    ReplyDelete
  4. lapor semula lepas baca pasal domino ni

    ReplyDelete
  5. Teman pun lebih gemarkan Dominos dari Pizza Hut...

    ReplyDelete
  6. aduh all time favourite pepperoni tuh!!!

    ReplyDelete