BUY ONE FREE ONE DI EMPAT GENE MARTINO YANG TERPILIH DI SELURUH MALAYSIA ! SALES HUJUNG TAHUN YANG MEMANG AWESOME !

Salam alaikum untuk semua sahabat blogger mek ..

Gene Martino, satu gedung pakaian yang rasanya takada la asing sangat dengan rakyat Malaysia. Biasanya Gene Martino akan high peak pada musim perayaan Aidilfitri sebab biasanya koleksi yang dikeluarkan tidak mengecewakan dan mesti worth to buy. Mek juga pernah beberapa kali review pakaian Gene Martino ni.



Mek terjebak dengan Gene Martino ni semasa mek muda belia tak kahwin lagi. Mummy mek suka belikan baju di Gene Martino sebab dengan badan mek, baju tu tak perlu di baiki dah. Sedang elok macam ukur di badan sahaja. Masa tu muat size XS je. Sekarang dah upgrade kepada S. Tapi still alhamdulillah, kan? 


#GENEMARTINO
#BUYONEFREEONE

Bab kualiti tak usah cerita, memang berkualiti sangat tak padan dengan harga. Itu pada pendapat mek la. Pada korang yang mungkin lebih mengerti dalam soal kain ni mungkin rasa mahal ke apa. Tapi bagi mek, dengan kualiti kain, mutu jahitan serta design yang digayakan memang cukup berbaloi untuk ada koleksi Gene Martino. Sehingga dah kahwin ni pun memang mek setia lagi dengan Gene Martino, pakaikan sekali pada anak dan suami.


#GENEMARTINO
#BUYONEFREEONE

Lagi berbaloi bila Gene Martino buat sales. Kalau tak grab memang rugi sebab murah ! Bagi mek, satu offer yang tak patut di sia-siakan lebih-lebih lagi bagi mereka yang berkerja. Tapi kalau tak kerja pun boleh juga buat koleksi Gene Martino, senang nak pergi kenduri melawa. Kalau korang pernah masuk Gene Martino korang akan dapat bayang betapa kain dan design mereka memang lawa. Sesuai untuk kenduri dan pakai ke pejabat. Nice but not too over.


#GENEMARTINO
#BUYONEFREEONE

So, korang tak nak terjebak ke beli Gene Martino? Jom terjah butik yang berdekatan dengan korang. Dan jangan lupa untuk dapatkan offer yang ditawarkan oleh Gene Martino, sure korang akan repeat and follow rapat Gene Martino untuk tunggu next design daripada mereka ❤


#GENEMARTINO
#BUYONEFREEONE

Kalau korang ada OOTD Gene Martino, jangan lupa drop link di bahagian komen, mek nak terjah dan tengok korang punya koleksi Gene Martino.


Sekian ..


#GENEMARTINO
#BUYONEFREEONE
#KELUARGASEDONDONKELUARGABAHAGIA

13 comments

  1. Cantik-cantik juga baju kat Gene Martino ni Mek.. Sesuai sangat baju tu dengan Mek, lawa..
    The best part Gene Martino ada kat Tesco Nilai kena cepat sebab hari ni last day promotion..

    ReplyDelete
  2. Cik Nor pun ada koleksi gene martino ni..tp lupo entry mana ada baju tu..hehe

    ReplyDelete
  3. Rabia ada jugak satu koleksi baju gene martino

    ReplyDelete
  4. Rabia beli kat sebelah watson terengganu je.Lawa2 pun baju kat dia..kalau boleh nak beli semua kalau ikutkan hati.

    ReplyDelete
  5. Thn lps beli kemeja batik 2 helai rm150 di cawangan Tanah Merah. Beli yg best buy je.

    ReplyDelete
  6. memang menarik promosi dia..baju2 dia mmg lawa pernah masuk tp x pernah beli ag. cuci2 mato ajo.hehe

    ReplyDelete
  7. i pon suka koleksi Gene Martino!!baru je grab sepasang ritu..eh!

    ReplyDelete
  8. Comel sangattt baju baju dari Gene Martino ni.. Kenan tengok nanti nok terjah sekali

    ReplyDelete
  9. Cantikknyaa mek.. Corak baju mek pakai tu lawa.. Btw mek share la nanti tutor tudung bkenan tgk

    ReplyDelete
  10. comelnya baju.. sini ada gak tapi tak pernah masuk hahaha... xde orang pun yang masuk

    ReplyDelete
  11. Cantik2 juga tau baj2 di GM ni. Aishh kalau dekat boleh beli 1 percuma 1. Lagi2 musim sek byk kenduri nak kena g kan.

    ReplyDelete
  12. Wah! untungnya beli satu percuma satu.
    Suka jugak dengan baju yang Mek pakai gambar last tu :-)
    Kalau tak silap kat Mydin S2 ada satu outlet Gene Martino.

    ReplyDelete