ASK ME A QUESTION THRU INSTAGRAM

Salam alaikum untuk semua sahabat blogger mek ..

Ask me a question ni sebenarnya pernah la mek dengar sipi-sipi tentangnya cuma tak pernah ambik tahu selanjutnya. Tak berminat nak ambik tahu sebab mek bukanlah penggemar IG. Mek lebih tend kepada FB sebab di sana lagi macam senang nak buat album. Tapi apa-apa pun atas diri masing-masing la kan suka yang mana. Mek tak hasut suruh sukakan FB pun. Just my opnion je.

Bila si Rabia buat entry pasal ask me a question di blog dia, mek macam 'eyh, nice jugak benda ni. Feeling retis bila orang tanya.' Selalu orang akan tanya mek bila face to face je contohnya 'mek, best tak makan kat tempat kau review tu?' 'Kau mesti cakap sedap sebab kau dibayar, kan?' - Jadi ini peluang untuk korang tanya directly dan mek akan share pada umum apa soalan korang. 

Malangnya, takada sorang pun tanyakan tentang itu. Huhu. Cuma ada dua tiga soalan yang tanyakan tentang tujuan mek berblog. Dan ada la beberapa soalan lain seperti berikut :


#ASKMEAQUESTION
#IGASKMEAQUESTION


#ASKMEAQUESTION
#IGASKMEAQUESTION


#ASKMEAQUESTION
#IGASKMEAQUESTION


#ASKMEAQUESTION
#IGASKMEAQUESTION


#ASKMEAQUESTION
#IGASKMEAQUESTION


#ASKMEAQUESTION
#IGASKMEAQUESTION


#ASKMEAQUESTION
#IGASKMEAQUESTION


#ASKMEAQUESTION
#IGASKMEAQUESTION

Ask me a question ni takde la boleh jadi rutin untuk mek buat tiap bulan sebab mek bukanlah taraf blogger otai yang sekali sebut nama je orang dah boleh kenal dan cam. Mungkin setahun sekali je la mek buat ask me a question tu. Kehkeh. Nak feeling retis setahun sekali je, tak boleh banyak kali dalam setahun nanti jadi riak takbur pulak. Riak takbur sekarang ni bukan kita yang rasa tau, orang yang akan labelkan untuk kita - uih mek semenjak jadi blogger buat video view berKK dah riak takbur. Haa gitu..

Semoga Allah melindungi hati mek dan korang semua daripada sifat riak takbur hasad dengki. Kita punya hati yang nak ke syurga maka berkatalah yang baik-baik. Haks ! Ada ke korang buat ask me a question di IG atau mana-mana la, boleh drop link di ruangan komen. Mek nak terjah bertanya pada korang pulak ❤


Sekian ..


#ASKMEAQUESTION
#IGASKMEAQUESTION
#SUKASUKA

5 comments

  1. Tu lah...tgk rabia share buat hari tu.. Zaza pun rasa nak buat gak la nanti.. Best pulak tgk kan mek hehe..

    ReplyDelete
  2. Bestnya tapi tak terbuat pun lagi

    ReplyDelete
  3. hahahaha sama lah kita, kadang tu takde soalan langsung krik krik sampai ke sudah

    ReplyDelete
  4. Kita buat xde orang tanya soalan hahaha x pemes

    ReplyDelete
  5. Macam best je buat ni tapi tak sempat lagi..kalau free nanti nak try jugakla..

    ReplyDelete