QUEEN BEE BY MEK : FARISHA IS NOW AVAILABLE

Salam alaikum untuk semua sahabat blogger mek ..

Alhamdulillah dapat LAUNCH another design by QUEEN BEE BY MEK. Agak dekat jugak tarikh LAUNCH KHAYRA tapi memang mek agak mengejar untuk produce new design memandangkan target mek adalah untuk RAYA HAJI punya edition. Mestilah NURSING MAMA nak melawo jugakkan during this raya. Yet nak selesa, itu paling penting.

Dengan masih mengekalkan elemen-elemen QUEEN BEE BY MEK iaitu NURSING BLOUSE CUSTOM MADE, mek pasti korang yang pakai baju QUEENBEE BY MEK memang takkan kecewa. As a NURSING MAMA, mek rasa mek dapat memahami hampir keseluruhan masalah-masalah kita kaum MAMA untuk NURSING in public lagi-lagi kalau berkumpul sanak saudara.

FARISHA ANOTHER WAY TO GO


FARISHA - Nama asal ADAM FARISH. Mek ambik sempena FIRST CUSTOMER mek yang order this FARISHA. Terus tanya customer mek, anak dia nama apa, katenya ADAM FARISH so mek terus letak this BLOUSE as FARISHA. Alhamdulillah, sebelum mek LAUNCH di FB dan juga WEBPAGE mek, officemate mek ramai yang suka dengan design FARISHA dan ada antara mereka yang meminang this FARISHA. Diaorang percaya MATERIAL dan MUTU JAHITAN yang dipersembahkan oleh QUEEN BEE BY MEK adalah setanding dengan harganya. Dan disebabkan itu juga mek nak kongsikan dengan korang di luar sana untuk try QUEEN BEE BY MEK. Nak sama-sama merasakan yang ada NURSING BLOUSE memenuhi kehendak MAMA semua.

NURSING BLOUSE


Untuk kali ini juga mek masih lagi mengekalkan NURSING BLOUSE as seperti mek cakap sebelum ni, NURSING BLOUSE ni memang banyak dipasaran tapi ada yang sesuai dengan kita, ada yang tak. So mek sediakan satu NURSING BLOUSE mengikut ukuran badan korang. Badan kita ni pun tak sama. Ada yang besar dekat lengan, ada jugak besar dekat perut. Ada juga yang slim fit. Kalau pakai yang FREE SIZE nampak agak tidak sesuai. Kalau baju yang diukur di badan sendiri akan lebih lawa, right? Mek sendiri pun sebelum ni memang beli yang free size je dekat kedai. Banyak pilihan dan harga pun lagi murah daripada yang mek jual. Tapi isu timbul bila ambik gambar baju nampak macam tak fit ikut ukuran. Jadi tak cantik nak OOTD. Thats why kena juga cari baju yang ngam.

DULL SATIN UNTUK KESELESAAN IBU


Pemilihan material DULL SATIN adalah keutamaan mek sebab mek rasa kain ini mampu mem-BOLD kan kita para ibu disamping kita berasa SELESA. DULL SATIN ni kain yang tidak panas. Kalau korang berpeluh, dia takkan buat korang berasa macam dibungkus dalam sauna. STRESS okei kalau kita berpeluh-peluh. Anak pulak mintak dukung, bertambah la panas kita. Disebabkan itu pemilihan MATERIAL baju amat penting demi kesejahteraan mood kita kaum ibu. Mood ibu memang kena jaga sebaik mungkin sebab kaum ibu boleh meroyan bila STRESS. Jadi, untuk blend dengan mood kita bila outing dengan anak-anak, pemilihan OUTFIT memang FIRST THING korang kena titik beratkan. Kalau OUTFIT pun antara penyumbang STRESS memang akan gone mood ok.

LUANGKAN LEBIH MASA BERSAMA ANAK


Dengan konsep PENJIMATAN MASA sebab kain yang mek bekalkan hanya memerlukan 20% sahaja effort untuk IRON baju maka korang boleh lah SPEND MORE TIME dengan anak-anak. Mek memahami kita kaum ibu lebih lagi yang menyusu memang kejar masa. Tak sempat nak itu dan ini sebab anak nakkan perhatian. So, tak nak bagi korang rasa STRESS jadi pilihan DULL SATIN adalah yang terbaik untuk kita para ibu disamping tampak elegan dengan warna yang ada. Dan another thing mek tak suka adalah habiskan masa dengan IRON baju yang mana sah-sah akan berkedut bila dengan anak. Jadi material yang susah berkedut adalah pilihan terbaik supaya mood OOTD dapat dikekalkan. Idok lerr nanti nak ambik gambor pun dah macam baju yang tak di IRON, kan?


Korang yang nak sunting FARISHA boleh la roger mek ditalian 01117850280. Warna dengan pelbagai pilihan, jangan risau. Perjanjian mek adalah 10 hari dari tarikh korang bayar akan dapat baju yang korang inginkan tu. So, do PM mek ok ❤


Sekian ..

8 comments