PINJAMAN UNTUK GURU DARIPADA BSN

Salam alaikum untuk semu sahabat blogger mek ..

SIFAT PINJAMAN PERIBADI



Sesetengah orang awam takut apabila mendengar PINJAMAN PERIBADI yang ditawarkan oleh pihak BANK mahupun AGENSI PINJAMAN WANG BERLESEN. Ada pulak yang pantang dengar tentang PINJAMAN PERIBADI, ada sahaja dalam benak fikiran untuk PINJAM WANG dan dilakukan sesuatu dengan pinjaman tersebut. PINJAMAN PERIBADI ini bersifat CASH LOAN yang mana jika anda mohon sebanyak RM10,000 dan jika ianya lulus, amount tersebut akan terus dikreditkan ke dalam akaun anda. Seolah-olah anda mendapat GAJI, terus boleh draw tanpa sebarang limitation (had pengeluaran ATM masih terguna pakai).  

SEBAB UNTUK MOHON PINJAMAN PERIBADI



Bagi mereka yang takut untuk berhutang, gambar di atas adalah contoh-contoh PENGGUNAAN duit PINJAMAN PERIBADI supaya duit yang anda pinjam tidak lesap begitu sahaja. Perlu diingatkan, POTONGAN BULANAN adalah tidak melebihi 60% daripada komitmen anda sekarang supaya anda tidak rasa terbeban untuk menjalani kehidupan seharian. Jadi, GUNAKAN SEBAIK MUNGKIN wang yang anda pinjamkan kerana bagi mek sendiri, jika setakat buat loans untuk BERCUTI, BAYAR KREDIT KAD itu tidak memadai dengan potongan bulanan selama 10 TAHUN yang anda terpaksa tanggung.

KADAR TERENDAH BSN



Sepanjang JULAI, OGOS dan SEPTEBER 2018 - Khas untuk korang yang bergelar GURU / WARGA PENDIDIK tapi tidak semestinya yang mengajar di sekolah sahaja. Asalkan korang yang berkod gaji daripada KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA, LAYAK untuk apply loans ni. PEMBIAYAAN PERIBADI yang ditawarkan kepada guru daripada BSN ni amat rendah di pasaran dengan hanya 3.34% di mana ianya tidak akan begitu mengikat anda dengan komitmen bulanan. Ini antara peluang untuk korang APPLY PERSONAL LOAN daripada BSN sementara RATE masih TERENDAH di PASARAN. Bagi mereka yang berminat, boleh je WHATSAPP 01117850280 atau call 09-7457051 untuk berbincang dengan lebih lanjut.

Korang yang dah apply PERSONAL LOAN, buat ape je dengan duit tu? Nanti share dekat bawah ye kut kut membantu orang lain dalam menggunakan duit PERSONAL LOAN secara berhemah dan terkawal ❤


Sekian ..

5 comments

  1. sebelum pinjam tu, kena fikirkan pinjam untuk apa macam mek cakap. takut kang menyesal di hari tua

    ReplyDelete
  2. Halo,
    Ini untuk menginformasikan kepada masyarakat umum bahwa Nyonya Rose Badmus, pemberi pinjaman swasta telah membuka peluang keuangan bagi siapa saja yang membutuhkan bantuan keuangan. Kami memberikan pinjaman kepada perorangan, perusahaan, dan perusahaan dengan persyaratan dan ketentuan yang jelas dan mudah dimengerti, hanya suku bunga 2%. hubungi kami hari ini melalui e-mail sehingga kami dapat memberikan syarat dan ketentuan pinjaman kami di: (roseofsharonfinance@gmail.com)

    ReplyDelete
  3. Pinjam xbuat ape2 dgn duit tu baik xpyh lh pinjam.. Nnt menyesal kemudian hari.. Sy pun menyesal buat pinjaman bank ni.. Pinjam jgn ikut nafsu.. Fikir2kan lah..

    ReplyDelete
  4. X nak buat loan bank melainkan sbb terpaksa. Tak rela menanggung hutang utk tempoh yg lama.

    ReplyDelete