BIOXCELLENT W. LINE FIBER

Salam alaikum semua sahabat blogger mek ..

Mek harus mengaku, pada awal-awal selepas beranakkan Amzar, memang rajin untuk menjaga PERUT supaya boleh pakai baju TIGHT IN. Lepas Amzar dah masuk 8 bulan, mek makin malas. Tambah pulak BREASTFEEDING so asyik lapor dan makan aje. Sedar-sedar seluar tu macam dah susah nak kancingkan.

PERUT BUNCIT ni memang menonjol dan susah nak sorok. Sehinggakan officemate mek tanya 'ADA ISI PULAK KE' choiiii ! Sob Sob. Bila orang dah cakap macam tu, kalau kau tak sedar diri dan tak ambik action lagi, memang kau jenis HATI KERING. Hukhuk.


Alhamdulillah, time pergi BUKIT GAMBANG RESORT CITY hari tu, mek diperkenalkan dengan produk BIOXCELLENT. Kena pulak mek dapat yang W. LINE FIBER. Time mek dapat tu tak terus cuba jugak sebab sibuk dengan AKTIVITI di BGRC. Tapi bila balik, nak masuk kerja pulak, nak siapkan entry lagi - itu semua memerlukan TENAGA TAMBAHAN. Mek minum W. LINE FIBER pada 07 Julai 2018. 08 Julai tu mek dah start kerja. That day, mek perasan yang mek TAK PENAT SANGAT menjalani regular rutin mek. Dan mek jugak perasan yang perut mek tidak seBUNCIT seperti sediakala. Malam tu mek godek WEB BIOXCELLENT untuk tengok apa khasiat sebenar W. LINE FIBER.

MEMBANTU DALAM


1. Mengurangkan BERAT BADAN dengan DETOX bersifat RADIKAL
2. Meningkatkan IMUN tubuh badan
3. Mengawal KOLESTROL
4. Memutihkan KULIT dengan menghalang pembentukan MELANIN

CARA MINUM


KELULUSAN



Kelulusan KKM sudah ada so korang tak perlu risau dengan that matters. Demi kesihatan yang berterusan dan sebagai HAK PENGGUNA memang SIJIL dan KELULUSAN KKM antara yang perlu dititik beratkan supaya kalau apa-apa berlaku, kita boleh rujuk mereka dan mereka akan bertanggungjawab. 

CARA PEMBELIAN



Untuk BIOXCELLENT ni, korang boleh dapatkan di WATSONS atau beli je di WEB BIOXCELLENT dengan harga RM66 termasuk POSTAGE. Sebotol BIOXCELLENT boleh tahan sampai 30 hari dengan 2x sehari penggunaan. Dan jugak BIOXCELLENT ni ada banyak jenis lagi so korang boleh beli mengikut kesesuaian yang korang nak. 

TESTIMONI DIRI SENDIRI



So no wonder kalau mek rasa perut mek tak begitu BUNCIT dah. Sebab apa, makanan yang kita makan tu, dengan bantuan W. LINE FIBER akan mempercepatkan / membantu dalam proses pencernaan dengan baik. Kiranya bukanlah korang akan sakit perut macam tercirit tapi korang akan membuang ikut masa yang sesuai. Tambah pulak, dengan FIBER yang ada dalam kandungan W. LINE FIBER - akan COMPLETE kan kita punya FIBER NEED dalam tubuh badan. Dengan kelengkapan itu, 4 PROMISE dekat atas tu insyaAllah akan berjaya bertindak untuk tubuh badan yang mengamalkan W. LINE FIBER.

Korang yang dah consume BIOXCELLENT, apa FEEDBACK korang? Share dekat komen jom ❤

#BIOXCELLENT
#WLINEFIBER
#ELAKPERUTBUNCIT


Sekian ..

4 comments

  1. menarik jer yg fiber ni.. leh try pasni...

    ReplyDelete
  2. wahh dh try minum ni nanti.share lah hasilnya mcm mana ye

    ReplyDelete
  3. yang ni rasa macam mana? tak rasa sayur kan? hehe

    ReplyDelete