BABY SADOO BABY FOOD YANG LENGKAP NUTRISI

Salam alaikum untuk semua sahabat blogger mek ..


Kalau mek start dengan bagitahu yang ibu bekerja AMAT MEMERLUKAN produk seperti BABY SADOO ni nanti ada pulak yang cakap ibu bekerjaya tahu nak kerja mudah aje. Tapi sebenarnya semua ibu perlukan BABY SADOO ni. Setuju? Sebab mek sedar bahawa bukan sahaja IBU BEKERJA yang punyai masa limited tapi IBU SURIRUMAH juga masanya limited. Mungkin sesetengah orang mengatakan yang MALAS MEMASAK tu satu alasan. Bagi mek mudah, kalau buat benda dalam keadaan PENAT, ianya buat korang jadi STRESS. Memang pengaturan masa tu penting tapi kalau korang dah memang cuba sebaiknya mengatur masa tapi still tak sempat, so korang memang kena ada BANTUAN kan?

MEMENUHI KEHENDAK IBU DAN ANAK



BABY SADOO ada untuk membantu kita para ibu untuk MEMBERIKAN YANG TERBAIK kepada anak-anak. Owner BABY SADOO - PN AMIRA memahami KEPERLUAN anak-anak yang berumur 6 bulan sehingga 3 tahun dan decide untuk keluarkan BABY SADOO bagi memudahkan dan membantu para ibu dalam melengkapkan NUTRISI seharian kepada anak-anak. NUTRISI ni penting untuk anak-anak sebab mereka dalam proses TUMBESARAN dan NUTRISI ni yang membantu untuk mereka GROW BETTER. Bila cukup NUTRISI, berat badan anak-anak kita juga akan menjadi IDEAL. Selain tu jugak, sistem IMUN anak-anak juga akan tinggi, InsyaAllah mereka akan susah untuk dijangkiti penyakit.

CARA PENYEDIAAN



Cara penyediaan BABY SADOO juga amat mudah. Di datangkan dalam bentuk FROZEN so korang perlu REHEAT dalam air panas secara RENDAMAN sebelum diberi makan kepada anak-anak. Tujuan BABY SADOO di FROZEN kan adalah untuk mengekalkan NUTRISI dan RASA asal PUREE tersebut. Sama macam SUSU IBU yang dibekukan adalah bertujuan untuk tahan lebih lama. Tapi jangan risau, setiap BABY SADOO ada tarikh EXPIRED untuk memudahkan korang tengok jika BABY SADOO tersebut masih elok ataupun tidak. Cara penyimpanan BABY SADOO adalah dengan menyimpan dalam peti sejuk untuk jaga dia punya ketahanan atau tak nak bagi rosak. Kalau simpan dekat luar memang rosak dan tak boleh makan lerr.

MENU DAN HARGA



Didatangkan dengan PELBAGAI pilihan MENU dengan HARGA yang BERPATUTAN korang boleh pilih dan campur mengikut kesesuaian umur anak-anak. Tujuan dibuat mengikut umur tu adalah kerana keperluan NUTRISI adalah mengikut UMUR dan juga makanan yang boleh dimakan juga mengikut UMUR. Sebagai contoh, produk KEKACANG atau FRESH MEAT hanya boleh dimakan pada umur 9 bulan ke atas. Kadang-kadang kita sebagai ibu pun tidak mengetahui apa yang boleh apa yang tak boleh untuk umur anak kita. Bila perut yang muda terima makanan yang susah dihadam, akan mengakibatkan penyakit usus dan sebagainya. Kalau lebih teruk akan melibatkan kehilangan nyawa anak yang kita sayangi.

CONTACT TEAM BABY SADOO



Korang jika ada sebarang PERTANYAAN atau nak buat sebarang PEMBELIAN, korang boleh layari WEB BABY SADOO atau FB BABY SADOO . Untung-untung BABY SADOO tengah buat sales boleh la borong banyak-banyak. Atau korang boleh je WHATSAPP nombor 0196649388. If korang ada hasrat nak buat BABY SADOO as a DOORGIFT pun boleh bincangan dengan TEAM BABY SADOO. Boleh kautim harga dan aturkan penghantaran. Bagi korang yang dah dekat dengan area SUNGAI BULOH boleh je COD direct dengan TEAM BABY SADOO. Mana tahu boleh jana pendapatan sampingan daripada situ. Apa-apa pun bincang dengan OWNER BABY SADOO terlebih dahulu.

PILIHAN ANAK-ANAK DAN MUMMY



Amani dan Amzar semenjak mek bagi diaorang try BABY SADOO memang diaorang senang nak makan. Kalau tak memang akan BERKEJARAN dan akan berlaku DRAMA MEMAKSA untuk anak makan. Mek bet korang yang bergelar ibu pun tahukan betapa risaunya jika anak tak cukup makan. Lebih-lebih lagi kalau anak tu jenis yang KURANG SELERA MAKAN. Dengan PELBAGAI MENU BABY SADOOO, Amani dan Amzar have fun time diaorang makan. Yang penting MEMUDAHKAN mek jugak untuk bagi diaorang makan. Ni kalau jalan nak berhenti satu-satu kedai makan tu kena fikir banyak kali sebab takot makanan yang ada Amani dan Amzar tak berselera. Bila dah tak selera, perut lapar akhirnya akan TANTRUM.

Korang yang dah try BABY SADOO ni ada cerita menarik nak share dengan mek tak? Kalau ada boleh share dekat komen di bawah ❤


Sekian ..

4 comments

  1. Memang sangat membantu terutamanya time travel... Tak kan nak angkut periuk belanga kan.. Jadi dengan adanya baby sado ni, kerja pun mudah.. Anak pun selera makan..

    ReplyDelete
  2. terbaek.. good info.. comel diorang mkn ni. :)

    ReplyDelete
  3. asalkan ibu tahu yg terbaik utk anak..
    lantakla mana yg mengata tu.
    asal sedap n berkhasiat sudah. habis cerita.hihi

    ReplyDelete
  4. Alaaa untung jadi baby, untuk kakaksadoo ada tak hehe

    ReplyDelete