SHAWL DAN NIQAB BY KASIH SUFI

Salam alaikum untuk semua sahabat blogger mek ..

Mencari SHAWL bukan sesenang pergi cari di kedai dan terus grab. Mungkin kalau kena dengan corak dan warna, terus aje grab kan? Tapi mek ada satu lagi posisi yang mek kena ambik berat sebab yang ni dapat membantu mek dalam banyak perkara. Apakah ia?

Perempuan mana yang rajin sekalipun, mesti kalau bab SHAWL semestinya nak yang IRONLESS, betul tak? Baik mengaku. Kalau perempuan ni rajin untuk iron SHAWL, takde la pulak kejadian di mana orang lelaki menggelarkan SHAWL yang telah dilendikkan itu sebagai periuk api !

Berita baik untuk korang semua. SHAWL dan NIQAB keluaran KASIH SUFI ni boleh sediakan KETIGA-TIGA POSISI yang mek tulis di atas tadi. Mek kenal KASIH SUFI ni bila owner dia come out untuk buat SHAWL yang IRONLESS sebab dia tahu sangat orang perempuan akan suka sangat dapat SHAWL yang IRONLESS. So owner KASIH SUFI ambik masa setahun lebih jugak duk survey kain apa yang elok dijadikan SHAWL. 


HARGA yang bermula daripada RM20 sehelai amat berbaloi dengan penjimatan masa yang SHAWL by KASIH SUFI ni bagi. Kalau yang plain biasa RM10 tapi tiap kali nak pakai kena IRON, tak senang hati jugak, kan?

PELBAGAI WARNA yang tersedia, boleh suit dengan apa-apa baju sekalipun samada pergi ke event / casual. Gayakan SHAWL ni boleh dalam pelbagai cara. Daripada gaya simple hingga ke gaya unik. Selain tu, pakai SHAWL lebih selamat sebab tahap labuh SHAWL tu korang boleh tentukan ikut kesesuain syarak.

IRONLESS adalah main reason why owner KASIH SUFI keluarkan SHAWL ni. Mek sendiri pun terkejut dengan sifat IRONLESS tu sebab biasanya bila dijanjikan dengan IRONLESS, kalau lama-lama berlipat dalam almari pun tetap kena IRON jugak. But this one, mek dah peram almost seminggu sebelum guna, lipat empat segi kotak pizza personal, bila bukak aje TAK BERGARIS langsung !

NIQAB juga turut tersedia untuk mereka yang berNIQAB. Owner KASIH SUFI juga seorang yang berNIQAB thats why dia come out jugak dengan NIQAB. Seakan memahami sukar untuk NIQABIS mencari SHAWL yang dapat digayakan dalam pelbagai bentuk (kebiasaan tudung untuk mereka yang berNIQAB adalah telekung bulat).

Tak terpikat ke dengan posisi yang tersedia tu? Korang boleh PM owner SHAWL dan NIQAB by KASIH SUFI di FB atau korang whatsapp je dia talian 0189020620 untuk risik warna yang ada. Mek sure korang takkan menyesal dengan SHAWL ni.

Korang yang dah grab this SHAWL, boleh drop komen dekat bawah ye nak tahu tahap kepuasan hati korang ❤


Sekian ..

11 comments

  1. nak g pujuk2 sis awa la hahahah...

    ReplyDelete
  2. cantik shawl dan inner silang kak pakai tu.comeyy

    ReplyDelete
  3. follow sini :)
    cantik shawl :)

    ReplyDelete
  4. haha... al kisahnya.... nk p skodeng la... cantik menawan nampaknya, sesuai sgt ngn mek... hehe

    ReplyDelete
  5. murah cantik dan selesa... tu yg plg penting kannn

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya Aidilfitri Mek..
    Cantik dan sesuai sangat Mek pakai shawl by KASIH SUFI
    LZ pun pakai shawl, mungkin nak grab juga shawl Kasih Sufi ni sebagai collection..

    ReplyDelete
  7. cantiknya shawl. tp syg, sy bukan pengemar pakai shawl ni. hihi. bawal always

    ReplyDelete
  8. CR pencinta shawl, kena grab gak satu ni.

    ReplyDelete
  9. syoknya kalau iron less.. senang hidup bila nak cepat..

    ReplyDelete