NANDOS LUNCH SET

Salam alaikum untuk semua kenalan blogger mek ..

Time lunch hari tu, duk skrol FB dan nampak la iklan NANDOS lalu dekat wall. Pandaikan dia boost ads dia time lunch. Tapi ni bukan kali pertama mek tengok this ads. Dah banyak kali tapi buat dek je. Kali ni screenshot untuk distribute kepada kawan-kawan lunch mek. Macam biasa, diaorang on je.


Untuk RM16, korang akan dapat 1/4 chicken, satu nasi dan satu air. Bagi mek, untuk yang teringin nak makan NANDOS, buleh la this time. This promo takde tarikh end lagi. Starting time 11 pagi sehingga 3 petang. Untuk harga biasa NANDOS, set macam ni lebih kurang RM25 (termasuk satu lagi sidedish). Portion yang diberi nak kata kenyang teramat, tidak jugak. Tapi boleh la merasa NANDOS dengan harga promo. Kalau nak belanja kawan pun boleh jugak.


Tak nyempat pergi dengan kawan-kawan lunch, dah pergi dengan spouse dan anak-anak. Cantik pulak Amani dalam gambor ni. Huhu. Biasa gambor dia ada rambut macam ape entah. Amzar tidur so kita cari seat yang empuk sikit.

Sepanjang mek berkenalan dengan NANDOS ni, tak pernah lagi kecewa. Alhamdulillah. Harapnya takkan kecewa la ye sebab kalau mek kecewa, banyak pulak rentetan drama yang jadi lepas tu.

Korang yang dah grab this promo, cam mane? Ok tak? Yang belum grab this, boleh ke outlet NANDOS time lunch esok lusa dan seterusnya ye ❤


Sekian ..

8 comments

  1. eeiii tengok dari kejauhan jah!ganu takdokk!

    ReplyDelete
  2. Nandos is like my all time favret place nak pi makan kalo nak cepat. kenyang dan portion besar puas hati.

    ReplyDelete
  3. geram tengok amani tu, comel. real life lagi comel haha

    ReplyDelete
  4. tak makan lagi nandos lunch set ni..nampak sedap jer.

    ReplyDelete
  5. nandos ni sedap juga makanan dia tapi pernah makan sekali je la..hihi

    ReplyDelete
  6. Tak pernah try lagi makan dekat Nandos ini..

    ReplyDelete
  7. LZ dah makan set lunch ni Mek Jumaat lepas kat Pall Mall Seremban dengan #ganglunch.
    Gambar ada kat IG untuk kenang-kenangan. Nandos my all time fav tau kalau Mek nak tau.
    Ulang makan banyak kali pun okay.. I like ;)

    ReplyDelete