KOLEKSI PONY DAN TRANSFORMERS SEPANJANG JUN 2018 DI MCDONALD

Salam alaikum untuk semua sahabat blogger mek ..

Dah 2 koleksi kot mek tak update dekat entry. Every weekend mestilah ke McD untuk kumpul koleksi mainan untuk Amani dan Amzar. Selain tu semestinya nak bubur McD for them. Starting 8th June 2018, McD keluarkan koleksi My Little Pony dan Transformers untuk kita semua kumpulkan. Bagi Amani yang selalu tengok My Little Pony di Astro Ceria, memang suka sangat lah dengan toys tu. Bagi papanya pulak, elok kumpul Transformer. Bagi mek pulak, elok kumpul dua-dua. Heheh..


Kotak dia pun cantik menarik untuk kids. Mummy pun excited jugak. Tak sabar nak terjah McD next week. Oh tapi next week dah raya !


Same kotak, different side. Ada Pony dan ada jugak Transformers. Ni kalau Amzar dah pandai mintak, kena beli dua mainan kat budak- budak ni. Tapi mungkin that time seiring dengan usia diaoarnag, bubur sorang satu, dah tak payah share lagi dah.


Dan untuk korang yang ada gadget untuk anak, boleh download Happy Studio dekat apps store / google playstore untuk anak-anak korang main game Little Pony dan Transformers. Setahu mek, ni aplikasi terbaru yang dikeluarkan oleh McD. Mungkin akan ada flaws kat mane-mane. So mintak korang support okei this apps.


Tadaa ! Little Pony untuk Amani. Amzar pun sama jugak main this Pony. Mek tak kenal sangat nama-nama Pony walaupun every weekend layan dengan anak-anak. Mungkin sebab dia ramai kot plus Pony pulak lebih kurang aje, hahah. Kalau Poli tu ada 4 ketul je so sempat la nak ingat nama. Yang Super Wings pun mek kenal Jep sekor je.

Korang yang dah start mengumpul Pony dan Transformers, meh la komen dekat bawah ❤


Sekian ..

6 comments

  1. wah ada toys baru!!kena terjah khamis ni nampaknya!kikiki...

    ReplyDelete
  2. Ooo... ada promo ye... lama sungguh teman tak masuk ke McD nie...

    ReplyDelete
  3. bestnya buat koleksi toys,boleh jadi hobi ni

    ReplyDelete
  4. ebehhe iols yang tua pun berkenan Little Pony tapi tak boleh dilayan. okay hadiah happy meals ok xpe murah sket =D

    ReplyDelete