KFC NANCHOS CRUNCH

Salam alaikum untuk semua sahabat blogger mek ..

Dah tiga minggu kot KFC duk iklan KFC NANCHOS CRUNCH ni. Perasan tak iklannya yang mane satu? Yang abang rockers beli KFC bagi dekat anak dia tu. Katanya 'keras di luar, lembut di dalam'. Dalam radio pun ada jugak iklan KFC NANCHOS CRUNCH ni. Even blogger pun ada yang dah try and bagi opinion mereka. So kali ni, turn mek pulak bagi opinion on this KFC NANCHOS CRUNCH.


Untuk KFC NANCHOS CRUNCH mek bagi rate tiga sahaja sebab rasanya yang biasa cuma ditambah kepingan diluar itu sahaja. Isi dalam macam KFC spicy. Untuk tekak mek, boleh aje telan this NANCHOS CRUNCH cuma mungkin lebih prefer yang Salted Egg dulu. This combo come with Sjora Manggo, Coselow, Mashed Potato, Chessy Sauce. All together RM14.90

Korang ada yang dah merasa this KFC NANCHOS CRUNCH? Nanti korang drop komen kat bawah eyh. Mek pun nak tahu jugak apa pendapat korang for this time ❤


Sekian ..

12 comments

  1. suka nachos ni dari salted egg tu :P

    ReplyDelete
  2. Dah try kelmarin. Nampaknya tekak kita sama mek. Rasa biasa je takde keistimewaan pun. Salted egg tu tak sempat nak rasa, jadi tak tahu la macam mana rasanya

    ReplyDelete
  3. Belum sempat rasa lagi, mek. Tapi nampak macam sedap.

    ReplyDelete
  4. Setuju sangat dengan review Mek. LZ dah rasa memang camtulah mcm Mek post ni, takde byk beza cuma tambah kepingan nachos..

    ReplyDelete
  5. tak rasa pun..tiap kali pergi kfc mesti order lain..haha

    ReplyDelete
  6. Tak sempat try lagi.. lagipun kalau singgah KFC selalunya terbeli yang lain hehe

    ReplyDelete
  7. tak try lg mek.. tak rasa nk mkn.

    ReplyDelete
  8. Masih belum ada kesempatan nak cuba lagi,..setiap kali akak tengok iklan, setiap kali tu teringin heheeh

    ReplyDelete
  9. Dah makan, mula-mula kasi 4 out of 5 star tapi bila pi KFC, nachos crunch ni macam memanggil2 pulak untuk makan dia. Sekarang tiap kali nampak KFC rasa nak makan nachos pulak..aisey..

    ReplyDelete
  10. Sos tak pedas. . Masin je, sos jalapeno kan.. Betulkan ejaan tu

    ReplyDelete