FABULOUS FOUR BY DOMINOS SEMPENA FIFA WORLD CUP

Salam alaikum untuk semua sahabat blogger mek ..

Sepatutnya entry ni mek publish pada 23 JUN 2018 (SABTU) bersempena dengan BRAZIL meraih kemenangan melawan COLUMBIA. Berapa gol mek tak tahu sebab mek tengok awal perlawanan je. Tak sampai 1st half pun mek dah tukar channel.

Bila bangun pagi SABTU, duk skrol FB, tengok this ADS lalu melambai. 


FABULOUS FOUR berharga RM16 sahaja ! Harga biasa RM24.90. Promo tamat pada 15 JULAI 2018.

Mek sempat grab FABULOUS FOUR pada petang SABTU. Bila nak beli, tunjuk aje that screenshot ni. Tapi sayang, kalau nak harga RM16, korang kena beli PIZZA REGULAR satu. So total will be RM40 something. Mek cancel that price, mek ambik FABULOUS FOUR dengan harga biasa je. 

Dalam banyak-banyak keluaran DOMINOS, selain daripada LAVA CAKE, FABULOUS FOUR comes second. Mek pernah tertukat beli yang CHEESY FOUR ke apa namanya. Hukhuk. Yang tu ok jugak tapi mek lebih suka this FABULOUS FOUR.

Still berkesempatan untuk korang ambik promo ni. Cepat ke DOMINOS berdekatan dengan korang okei. Korang kalau pergi DOMINOS, pilih menu apa? Jom share dekat komen ❤


Sekian ..

7 comments

  1. Jarang pergi Domino Mek sebab outlet dia jauh dari office.
    Tapi suka juga pizza domino tu

    ReplyDelete
  2. sedapnyaa. dah try yg SSamjeang ke apa namanya tu? sodapppp . tapi pedas ya Rabbi hahaha

    ReplyDelete
  3. Lama dah tak pegi ke Dominos nie... pizza nya memang terbaik...

    ReplyDelete
  4. nampak sedap. baru perasan mek dah berdomain.
    JanjiKita

    ReplyDelete
  5. Lama tak jenguk blog mek,taw2 je dah tukar domain. tahniahhhh.. :)
    fabulous four tu mmg fav CR.heee

    ReplyDelete
  6. yuhuuu... siap ada promotion world cup lgi.... jom terjah domino lak....

    ReplyDelete
  7. Suka fabulous 4 ini.. berbaloi beli time promo macam ini..

    ReplyDelete