FABULOUS FOUR BY DOMINOS SEMPENA FIFA WORLD CUP

Salam alaikum untuk semua sahabat blogger mek ..

Sepatutnya entry ni mek publish pada 23 JUN 2018 (SABTU) bersempena dengan BRAZIL meraih kemenangan melawan COLUMBIA. Berapa gol mek tak tahu sebab mek tengok awal perlawanan je. Tak sampai 1st half pun mek dah tukar channel.

Bila bangun pagi SABTU, duk skrol FB, tengok this ADS lalu melambai. 


FABULOUS FOUR berharga RM16 sahaja ! Harga biasa RM24.90. Promo tamat pada 15 JULAI 2018.

Mek sempat grab FABULOUS FOUR pada petang SABTU. Bila nak beli, tunjuk aje that screenshot ni. Tapi sayang, kalau nak harga RM16, korang kena beli PIZZA REGULAR satu. So total will be RM40 something. Mek cancel that price, mek ambik FABULOUS FOUR dengan harga biasa je. 

Dalam banyak-banyak keluaran DOMINOS, selain daripada LAVA CAKE, FABULOUS FOUR comes second. Mek pernah tertukat beli yang CHEESY FOUR ke apa namanya. Hukhuk. Yang tu ok jugak tapi mek lebih suka this FABULOUS FOUR.

Still berkesempatan untuk korang ambik promo ni. Cepat ke DOMINOS berdekatan dengan korang okei. Korang kalau pergi DOMINOS, pilih menu apa? Jom share dekat komen ❤


Sekian ..

18 comments

  1. Jarang pergi Domino Mek sebab outlet dia jauh dari office.
    Tapi suka juga pizza domino tu

    ReplyDelete
  2. sedapnyaa. dah try yg SSamjeang ke apa namanya tu? sodapppp . tapi pedas ya Rabbi hahaha

    ReplyDelete
  3. Lama dah tak pegi ke Dominos nie... pizza nya memang terbaik...

    ReplyDelete
  4. nampak sedap. baru perasan mek dah berdomain.
    JanjiKita

    ReplyDelete
  5. Lama tak jenguk blog mek,taw2 je dah tukar domain. tahniahhhh.. :)
    fabulous four tu mmg fav CR.heee

    ReplyDelete
  6. yuhuuu... siap ada promotion world cup lgi.... jom terjah domino lak....

    ReplyDelete
  7. Suka fabulous 4 ini.. berbaloi beli time promo macam ini..

    ReplyDelete
  8. is the best website, I often buy fifa 19 coins from here, this is the best choice for people in the world, if You need fifa coins, buy it now! https://www.fifacoin.com

    ReplyDelete
  9. Your website is really cool and this is a great inspiring article. Liverpool

    ReplyDelete
  10. Liverpool is a good team, watching live football dabong net world famous team is really very price.

    ReplyDelete
  11. You there, this is really good post here. Thanks for taking the time to post such valuable information. Quality content is what always gets the visitors coming. https://banthang.tv/truc-tiep/kq-bd-hn-ket-qua-bong-da-hom-nay-va-hom-qua.html

    ReplyDelete
  12. A very awesome blog post. We are really grateful for your blog post. You will find a lot of approaches after visiting your post. 토토사이트

    ReplyDelete
  13. hello!! Very interesting discussion glad that I came across such informative post. Keep up the good work friend. Glad to be part of your net community. top ten badminton rackets

    ReplyDelete
  14. I am impressed. I don't think Ive met anyone who knows as much about this subject as you do. You are truly well informed and very intelligent. You wrote something that people could understand and made the subject intriguing for everyone. Really, great blog you have got here. gclub

    ReplyDelete
  15. Awesome and interesting article. Great things you've always shared with us. Thanks. Just continue composing this kind of post. ข่าวกีฬาสดใหม่

    ReplyDelete
  16. This is a great post. I like this topic.This site has lots of advantage.I found many interesting things from this site. It helps me in many ways.Thanks for posting this again. stream nfl games free

    ReplyDelete
  17. You know your projects stand out of the herd. There is something special about them. It seems to me all of them are really brilliant! 프리미어리그중계

    ReplyDelete