BURGER MCD RIO SEMPENA FIFA WORLD CUP

Salam alaikum untuk semua sahabat blogger mek ..

RIO BURGER ni dikeluarkan khusus sempena FIFA WORLD CUP. Itu semua tahu ke tak? Hihi. Kalau tak tahu, mek beritahu. Sebagai pelanggan tetap setiap minggu, semestinya mek dan spouse takkan lepaskan peluang untuk try this RIO BURGER.


Credit MalaysiaFoodie untuk pic BURGER MCD RIO

Didatangkan dengan dua jenis kepingan daging. Satu untuk peminat tegar BEEF dan juga peminat tegar CHICKEN. Sos RIO BURGER yang unik diapit juga dengan kepingan CHEESE dan juga sayuran segar yang kalau korang makan mesti bunyi krup krap krup krap. Air juga dihidangkan bersama jika korang ambik satu set.

Pengalaman mek makan RIO BURGER ni masyaAllah sos uniknya amat PEDAS. Nasib la beli sebiji je untuk try. Serious mek takkan habis kalau makan sebiji. Gigit sikit pun dah terasa pedasnya. Untuk itu, mek tak vote this RIO BURGER. Tapi kalau yang suka pedas, sure korang akan jatuh cinta with his sauce !

Korang yang dah try RIO BURGER, komen kat bawah please. Mek nak tahu korang suka pedas ke idok ❤


Sekian ..

5 comments

  1. Ala.. Tak makan lagi berger ini. Teringin juga nak cuba..

    ReplyDelete
  2. kalau pedas sgt, memang takkan try la.
    pedas yg prosperity pun bercinta nak habiskan.huhu

    ReplyDelete
  3. terbaek. mesti sedap ni :)

    jemput join segmen ejulz kalau sudi :)

    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    ReplyDelete
  4. LZ dah makan burger Rio Beef.. Best dan boleh diterima tekak.
    LZ makan tak habis sebab portion burger ni agak besar untuk LZ.
    Rasa pedas menyengat, huhuhu

    ReplyDelete
  5. rasanya macam dah cuba kot. anak2 beli tempohhari.

    ReplyDelete