BURGER MCD RIO SEMPENA FIFA WORLD CUP

Salam alaikum untuk semua sahabat blogger mek ..

RIO BURGER ni dikeluarkan khusus sempena FIFA WORLD CUP. Itu semua tahu ke tak? Hihi. Kalau tak tahu, mek beritahu. Sebagai pelanggan tetap setiap minggu, semestinya mek dan spouse takkan lepaskan peluang untuk try this RIO BURGER.


Credit MalaysiaFoodie untuk pic BURGER MCD RIO

Didatangkan dengan dua jenis kepingan daging. Satu untuk peminat tegar BEEF dan juga peminat tegar CHICKEN. Sos RIO BURGER yang unik diapit juga dengan kepingan CHEESE dan juga sayuran segar yang kalau korang makan mesti bunyi krup krap krup krap. Air juga dihidangkan bersama jika korang ambik satu set.

Pengalaman mek makan RIO BURGER ni masyaAllah sos uniknya amat PEDAS. Nasib la beli sebiji je untuk try. Serious mek takkan habis kalau makan sebiji. Gigit sikit pun dah terasa pedasnya. Untuk itu, mek tak vote this RIO BURGER. Tapi kalau yang suka pedas, sure korang akan jatuh cinta with his sauce !

Korang yang dah try RIO BURGER, komen kat bawah please. Mek nak tahu korang suka pedas ke idok ❤


Sekian ..

10 comments

  1. Ala.. Tak makan lagi berger ini. Teringin juga nak cuba..

    ReplyDelete
  2. kalau pedas sgt, memang takkan try la.
    pedas yg prosperity pun bercinta nak habiskan.huhu

    ReplyDelete
  3. terbaek. mesti sedap ni :)

    jemput join segmen ejulz kalau sudi :)

    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    ReplyDelete
  4. LZ dah makan burger Rio Beef.. Best dan boleh diterima tekak.
    LZ makan tak habis sebab portion burger ni agak besar untuk LZ.
    Rasa pedas menyengat, huhuhu

    ReplyDelete
  5. rasanya macam dah cuba kot. anak2 beli tempohhari.

    ReplyDelete
  6. I am jovial you take pride in what you write. It makes you stand way out from many other writers that can not push high-quality content like you. https://ngoac.tv/

    ReplyDelete
  7. Xbox one is a very good game console, you can run fifa on it, using xbox one will be very easy, we sell fifa coins, you can check:https://www.fifacoin.com/fifa-19-coins-xboxone.html choose the number of coins you need.

    ReplyDelete
  8. I just found this blog and have high hopes for it to continue. Keep up the great work, its hard to find good ones. I have added to my favorites. Thank You. situs judi online

    ReplyDelete
  9. This is my first time i visit here. I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the enjoyment here keep up the good work https://thevangtv.com/

    ReplyDelete
  10. Rio burger is specially issued by FIFA WORLD CUP. It takes a lot of different ingredients to make a Rio Burger. So thanks your article. World Cup is biggest sport in the world. When i watch a football match. Tasting a special burger is the best choice. At 2:30 Pm i open Tructiep.Vip website to watch Fifa world cup. After that i was eating a Rio Burger. That's fantasic thing in my life i have never forget. So Tructiep.Vip is number 1 website to watch football live streams.

    ReplyDelete