SPRING & DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA

Salam alaikum untuk semua sahabat blogger mek ..

Yuhhuuu, Giveaway Duck kembali lagi. Hehe tapi kali ni daripada Blogger Nadia pulak. Nadia ni pun mek kenal masa duk tukar-tukar sampul raya jugak. Nadia ofismate kepada Siqah dan diaorang memang suka giler dengan Duck ! Mek yang nengok tu gerun pulak huhu - berapa daa korang habis duit untuk beli tudung tu. Hukhuk. Tapi takpe, diaorang nak bagi jugak kita kita yang selama ini hanya melihat Duck dari jauh. Kalau ada rezeki, boleh la kita bergaya dengan Duck raya kali ni.



Link untuk Giveaway ni mek dah sediakan dekat atas so korang klik je dan nanti korang follow ler semua syarat yang Nadia dah jelaskan tu. Tapi hari ni dah tarikh tamat tau, so korang kena cepat buat entry dan cepat letak link dekat komen supaya nanti tidak tercicir. Check sekali untuk mek, kut kut mek lupa nak letak mek punya link. Hehe. 

Dan Nadia pun ada mintak satu komen jujur daripada blogger yang join Giveaway dia kali ni. Soalannya bertulis begini : what do you like about my blog or what you don't like about my blog or what I should improve about my blog or what topic do want me to write or you can write any suggestions and feedbacks about my blog.

So, secara jujurnya tanpa mengampu dan menjaga hati mek cuba komen ye.

Like about your blog - The entry and the picture that you written was so attractive and nice ! Seriously,  i bet all bloggers want the creativity that you have (flatlay pictures, nice photoshoot for every picture and also the way you write, easy to understand)

Dont like about your blog - Theres nothing to be corrected in your blog. Because all the font, the pictures, the colours is show your identity. Simple but nice. Doesnt confusing to read the new entry and most important, doesnt take longer time to load.

What should you improve for your blog - For me, just write up what you want to share. All the matures pictures and written will follow along with our experience and reading. 

Topic that you need to write - As for now, all your entry are related to you and i enjoy reading all those experience that you gain. The best that what we can give is when we are experience ourself and enjoy to share with others.

Haa, faham ke idok tu. Berbelit ayatnya. Harap Nadia faham ler. English mek berterabur tapi tak pe, tulis entry bukan untuk exam. Hihi. Tapi itulah sebenarnya yang mek harapkan untuk semua blogger. Tulis dengan keadaan anda enjoy bukan terpaksa atau ingin menarik perhatian semata-mata. Niat menulis untuk share pengetahuan dengan orang, insyaAllah kita akan menulis dengan baik. Amin..

Sempat lagi nak BW ni, jom korang ❤


Sekian..

9 comments

  1. Best of luck Mek.. semoga ada rezeki untuk awak..😊

    ReplyDelete
  2. Awwww~ Mek . Thank thank you sebab sudi join . And , good luck dear . Insyaallah mana tahu rezeki Mek boleh pakai raya nnt ��

    ReplyDelete
  3. Good luck Mek! Mana tahu ada rezeki kan. Siqah pun join GA Nadia jugak, Support kawan :D

    http://www.siqahiqa.com/2018/05/spring-duck-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  4. I like this place. I was here the other night, I've been there for about four or five hours and found the prices reasonable on all fronts and the staff to be so friendly. I would be the perfect person to have on an infomercial for these NYC venues if they ever had one.

    ReplyDelete
  5. mekkkk~ nway, english Mek tak berterabur pun. english nadia pun berterabur jugak kekadang. hihi <3 Good luck Mek <3

    ReplyDelete
  6. Congratzzz Mek. You are the grand prize winner. Nanti DM nadia dkt IG ok . Nak details Mek . thank you.

    ReplyDelete
  7. Congrats mek menang GA 😋
    Singgah dari GA yang sama !!

    ReplyDelete