MILO CONE by KFC

Salam alaikum untuk semua sahabat blogger mek ..

Sebab mek peminat aiskrim so mek nak share jugak dengan korang aiskrim yang ada sekarang ni. Yang PinkFong tu je lagi mek tak sempat nak try. InsyaAllah soon. Milo Cornetto ni mek dapat dekat KFC dengan harga RM 1.50. Seingat mek, Milo pernah keluarkan satu asikrim around 2015 (hujung tahun) sebab that time mek pantangkan Amani. That one yang biasa je la but sama harga dengan this one.

Mek tak sure Milo Cornetto ni ada ke tak dekat outlet lain. Yang mek jumpa di KFC. Kalau korang jumpa dekat outlet lain nanti tolong drop komen ye.


Standart rupa Milo. Memang dah trademark Milo dah orang berlari macam tu sebab Milo bagi tenaga, kan. Elok ambik time puasa ni.


Ni rupanya kat dalam. Ada Choc Chip kat atas. Rasa Milo sejati tu maintain. Cornetto pun macam biasa jugak. Overall three over five sebab just mencapai KPI yang mek expect.

Korang boleh je try untuk tahu rasa macam mana. Sedap jugak bukan tak sedap. Tambah pulak bila makan aiskrim ni dia macam boost tenaga sebab Milo kan. Sambil makan Milo Cornetto sambil taip entry gitu..

Korang yang dah try boleh la komen dekat bawah ni. Apa pandangan korang mengenai Milo Cornetto ni ❤


Sekian ..

9 comments

  1. Anak2 sure mencari benda ni nanti.. Akak idok ler. manis.

    ReplyDelete
  2. anak-anak harus suka milo.... hehehe... kiutnya padan la ngn anak-anak kita

    ReplyDelete
  3. kat tempat sha ada jugak tapi selalu out of stock

    ReplyDelete
  4. Waaa sedapnyaa..lagi-lagi pulak tengah har macam ni huhuhu

    ReplyDelete
  5. tau takpe..pemberi tenaga.biasa beli aiskrim stick je.
    JanjiKita

    ReplyDelete