MELARAM DENGAN GENE MARTINO

Salam alaikum untuk semua sahabat blogger mek ..

Walaupun baru empat hari kita berpuasa, tapi kelengkapan raya kalau boleh siapkan lah awal-awal. Kenapa? Sebab seminggu lagi nak raya lebih baik tumpukan kepada ibadah. Sebab that time la ada Lailatul Qadr. Gitu. Mek pun baru nak praktik tahun ni. Disebabkan dah merasa azab menyiapkan kelengkapan raya pada last minute, so tahun ni awal-awal lagi siapkan on first week puasa. Baju raya pertama dah settle dan korang boleh baca dekat SINI .

Tinggal lagi nak cari baju raya untuk day two and three. Kalau tahun sebelum ni mek cari ikut terserempak. Sebab dah last minute, takde pilihan banyak sangat dah. Colour same laki bini anak, terus jadi. Berbeza dengan tahun ni, mek rasa nak shopping semua baju dan seluar di Gene Martino . Wah mek, kuat ampu Gene Martino tahun ni ye. Bukan sebab tu sebenarnya. Disebabkan mek bekerja office, so ada etika pakaian. Taknak beli baju atau seluar raya yang rasanya boleh pakai on weekend je. Mek rasa itu satu pembaziran yang sekian lama mek amalkan. Why not, beli baju raya yang boleh pakai on weekend, office time dan juga time raya


 




Memang design dia nampak simple tapi memang taste mek. Suka yang simple. Tak rimas. Tak perlu nak menyelak bagai bila kena cuci pinggan dekat dapur paling penting senang nak menyusu anak. Oh, mungkin karakter mek yang tak suka complicated. Haha. Kalau yang kenal mek setuju la kot dengan mek punya words tu. Selain daripada design dia yang menarik perhatian mek, harga pun menarik perhatian jugak ! Harga asal RM69 dan beli 3 dapat RM120. Simple matematik, RM40 sehelai. Affordable bagi mek. Dah la kualiti dia elok. Kalau tak elok, takdenya nak setia dengan Gene Martino hampir enam tahun.

Korang boleh pilih mana-mana design yang korang berkenan untuk that harga. Tak semestinya semua baju untuk 3 item tu. Campur la nak skirt boleh, blouse pun boleh dan seluar tu pun boleh. Senangkan? Takda rasa terikat nak kena beli blouse 3 helai, seluar pulak 3 helai. Just mix and match yang mana korang berkenan je.



Korang yang nak dapatkan offer ni, boleh berkunjung ke Gene Martino Kota Bharu berhadapan dengan Mydin Kota Bharu Jalan Pintu Pong. Kalau untuk state lain mek tak sure mana butik yang offer macam ni sebab offer macam ni dia letakkan setempat je untuk memudahkan korang cari. Plus, Gene Martino Kota Bharu dua tingkat so spaces sikit untuk letak banyak koleksi. Mek sure kalau korang datang Gene Martino takkan kecewa dengan kualiti kainnya. Design tu sebab taste masing-masing kan so itu tak boleh nak komen lebih.



Untuk setiap pembelian korang akan dapat paper bag Gene Martino dan jugak sampul raya ! Sejak 3 tahun lepas mek suka kumpul sampul raya. Suka tengok design makin tahun makin simple tapi nice. Dikesempatan ni jugak mek nak ucapkan terima kasih untuk staff Gene Martino Kota Bharu sebab yelah layan mek yang hmmm korang faham sendiri je la. InsyaAllah, lepas raya datang lagi untuk hunting that 3pc. Janji korang pelbagaikan lagi ye design.


One of design yang mek rasa sesuai dengan hati mek. Hahaha. Korang bet, mek beli ke tak design ni? Komen dekat bawah ok, mana tahu dapat duit raya untuk komentar bertuah ❤


Sekian ..

9 comments

  1. gene martino lawa sesuai utk baju raya sedondon utk keluarga

    ReplyDelete
  2. Kalau akak, jangan harap lah mek.
    tak merasa lah nak pakai.
    dah lah akak ni tinggi, besar lak tu.
    tak de size yang sesuai selalunya.

    ReplyDelete
  3. cantik lak blouse kebaya tu dipadankan dengan pants tu... beli ke tak mek? kalau akak rasa cantik dan berbaloi grab la...

    ReplyDelete
  4. Design nampak cantik tapi hanya mampu pandang aje sebab rasanya takde saiz kot untuk akak nie.. hihihi

    ReplyDelete

  5. OCEAN FINANCE GLOBAL INVESTMENT LOAN.



    Ocean Finance is a Private Loan Lending company and a co-operate financier for

    real estate and any kind of business financing.



    We also offer Loans to individuals, Firms and co-operate bodies at low

    interest rate of 3% percent, loan terms determinant,Loan amount between the sum of

    one thousand Dollars ($1,000.00) to ten million ($10,000.000.00 Dollars).



    We also Offer The Following Kind Of Loans



    * Personal Loan (Secure and Unsecured)

    * Business Loan (Secure and Unsecured)

    * Consolidation Loan

    * International Loan.

    * Refinance

    * Home Improvement

    * Investment Loan

    * Auto Loans

    * Debt Consolidation

    * Student Loan

    * Line of Credit

    -Low Down or Zero Money Financing Program Available



    FIRST INFORMATION NEEDED ARE:



    Full Name:

    Location:

    Age:

    Contact Phone numbers:

    Amount Needed/ Duration:



    E-mail: oceanfinance1993@gmail.com

    Tell:+447035905707



    THERE IS NOTHING TO LOSE BUT YOUR DEBT AND FINANCIAL PROBLEMS !!!

    Here to show you a better way to financial freedom !!!

    ReplyDelete
  6. Cantik² design kt ni. Sng la mek da setel baju awl2 kan. Tak kelam kabut nti.

    Reen bet Mek xbeli. Mek bli warna lain kot. Hee..

    ReplyDelete
  7. cantik-cantik design GM nih..simple but nice...memang betul..baju raya boleh dipakai hari minggu , boleh pakai pergi kerja adalah menjadi pilihan kini. Lebih jimat

    ReplyDelete
  8. dah kalau rasa sesuai, mesti la mek grab kan :)

    ReplyDelete
  9. wah exclusive nya gene martinoo... rasa mek dah grab tu yang tengah pakai tu hii

    ReplyDelete