DR BEAU SERUM PREMIUM VITAMIN E

Salam alaikum sahabat blogger mek sekalian ..

Mek rase Dr Beau Serum Premium Vitamin E ni bukanlah nama yang baru nak muncul. Mungkin antara korang dah pun dengar / baca / mencuba untuk diri sendiri. Ye dak? So kali ni tiba giliran mek pulak untuk mencuba this serum.


Serum yang di-blend (campur) enam minyak natural yang pastinya akan buat kulit muka korang tampil moist, segar dan sihat bila apply this Dr Beau Serum. Serum ni serius wangi ! Bau macam Dashing gitu. Bila pakai memang oily tapi within three minutes dah meresap masuk epidermis. Selesa untuk korang pakai sebelum tidur atau selepas solat then tak apply makeup.


In capsule form. Untuk elak daripada serum korang dijangkiti kuman yang ada dekat tangan. With this capsule form, lagi senang. Korang just guna satu capsule time apply. Penggunaan dua atau sekali sehari sahaja. Terlebih serum nanti kulit akan jadi lain pulak. This bottle contains 30 capsule so kalau guna sekali sehari cukup untuk sebulan. Memang mek suka cara packaging dia sebab menyenangkan. Tak perlu fikir terlebih pakai atau terkurang pakai.


See, senangkan. Just apply one whole capsule then sapu rata. Tunggu kejap your skin will be smooth as silk gitu. Percubaan mek untuk Serum Dr Beau ni rasanya boleh di-rate empat bintang sebab kulit mek makin lembut halus lepas apply this serum. To my bintik bintik lindsay lohan, itu memang tidak berganjak (as doctor pun cakap it cannot be reduce unless ue take injection vit C regularly) . Tapi mek tak aim for my lindsay lohan pun. Mek memang nak kulit yang lembut halus gitu. Kalau kita sapu pipi kita rasa best je. Bila apply makeup pun rasa seronok je sebab tak kena tenyeh banyak. Muahah !

Mek berpuas hati dengan Dr Beau Serum dan menyarankan untuk korang yang nak kulit halus lembut, boleh try this serum. Banyak testimoni yang dah berjaya. Korang boleh check it out di Website Dr Beau atau FB Dr Beau Malaysia. Untuk sebarang pembelian Serum Dr Beau korang boleh je whatsapp ke nombor 0169633443 . Mane lah tahu time promosi boleh la korang grab banyak sikit,kan?

Korang yang dah try this serum, komen dekat bawah please. Nak dengar jugak apa yang jadi pada korang ❤


Sekian ..

3 comments

  1. Lawanya gambar.. 😍
    Suka jugak serum ni
    Pudar doh parut muka husniey ni
    Nanti nok selfie sekali..tunggu raye ni la.. Hahaha

    ReplyDelete
  2. Macam best aje serum ni mek. Rasa nak try jugak.

    ReplyDelete
  3. singgah sini baca entri..

    https://aerillhassan.blogspot.com/

    ReplyDelete