Sundae Blueberry by McDonalds

Salam alaikum untuk semua pembaca entry mek ..


Sundae Blueberry !

Bila mana iklan macam ni datang mengetuk wall mek, haruslah mek buat permohonan terbuka untuk spouse supaya belikan aiskrim, kan? Tapi dia biasanya dah tahu mek akan beli aiskrim on weekend. Kalau dia tak belikan tu maknanya ada la tu benda yang dimarah. Haa gituuu.

so..


Tadaa !

Tapi mek tak vote sangatlah untuk Blueberry Sundae ni. Rasa dia agak pahit. Manis vanilla je. Kalau straberry idok lerr masam. Manis elok aje. Spouse mek pun cakap benda yang sama. Bukan la tak sedap langsung. Sedap jugak tapi sedap sebab Vanilla tu je la. Kalau nak kata gabungan blueberry tu tidak lah mengaummm sangat. Rating 3 per 5.

Korang dah try Blueberry Sundae ni? Apa pulak pendapat korang? ❤


Sekian ..

23 comments

  1. saya suka flurry oreo ja setakat nih dengan sundae
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg choc eyh.
      mek pun.
      yg perisa jagung hr tu tk sempat rasa

      Delete
    2. kalau sundae suka sundae kosong lagi
      hehe

      Delete
  2. Replies
    1. aa. mek pun.
      yang ni evergreen punya flavor.

      Delete
  3. Replies
    1. oo mcflurry tu eyh ciknor.
      hehehe.
      mek suka jugok tp kalu biasa beli sundae jah.
      hahaha

      Delete
  4. x try lagi sebab mcd kat area rumah CR ni pblm lak mesin aisrim dia. teringin jgk nk rasa ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. allah, time ni jugak lah dia nk berproblemo..
      hahaha
      tkpe, nnt weekend ni boleh try.

      Delete
  5. Sedapnyaaa mek. Nani tak rasa lagi. Sekarang mcd banyak pulak keluarkan menu yang baru. Heheh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..
      yg terbaru mek tgk pie wrna purple tu.
      hahaha
      tp mek tak suka sgt dengan pie.

      Delete
  6. Replies
    1. kena wp.
      kena merasa jugak aiskrim blueberry ni.

      Delete
  7. Lama tak g mcd.. Last pergi masa kelik kenduri adik kat kelantan hahahaha g mcd kat taman bendahara nuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo mcd tu memang best sebab ada mccafe.
      lepak situ memang layan laaa.
      tu spouse mek drive thru je sokmo takot terbabas bajet.
      hahahaa

      Delete
  8. kena try ni.
    aida and anak2 selalu makan sundae ni.
    mcD depan umah aje, mek. tu yg selalu ha ha ha ha....
    lepak lepak tepi melaka mall, makan sundae.
    anak2 suka beli yg kon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mek kalau kon leceh la kak aida.
      budak budak sekali bedal je berderai aiskrim tu nnt.
      so kne ambik dlm bekas jugak
      tp bestkan aiskrim dia

      Delete
  9. sedap dah try dah.tapi kalau cair tak sedap

    ReplyDelete