Boo Zoo Keeper Happy Meals by McDonalds

Salam alaikum ..

Oh tak habis lagi cerita McD mek ni. Yang entry lepas adalah untuk mak-nya. Untuk anak-nya juga mesti ada *hehe*. Tapi mek memang jadi tersuka tanpa sengaja dengan Happy Meal by McD ni. Memang ada bulan yang dia keluarkan mainan entah pape. Tapi most memang tidak mengecewakan. Dan akan tertunggu-tunggu bulan depan apa pulak mainan yang diaorang sediakan. 

Macam bulan lepas, setiap minggu ada Thomas and Friends. Amani kemain lagi minat dengan Thomas. So, spouse mek memang beli tiap minggu yang Thomas tu. Sempat la kumpul si Thomas, Gordon, dan dua lagi tak ingat nama.

Mac 2018 ni pulak McD keluarkan Softtoy Boo Zoo Keeper. Sejujurnya mek tak pernah pun dengar kartun ni tapi disebabkan Softtoy so cam cute jugak kalau buat koleksi, ye dak. 


Week 1 : Entah apa namanya tapi Amani panggil dia Chici Chaca


Kotak dia pun lain untuk this month. This weekend korang boleh pilih nak peguin tu atau si tompok tompok.

Happy Meal pun tak mahal rasanya dalam RM6.90 je. So bagi mek worth to buy. Sambil anak main, makan dan mak bapak kumpul mainan buat koleksi.

Korang suka jugak ke kumpul toys daripada McD ? Cer share kat bawah ❤


Sekian ..

13 comments

  1. Waa comelnya happy meal kali ni.. belum bkesempatan lagi g MCD..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa. softtoy.
      kena kumpul jugak ni.
      ehehe

      Delete
  2. wah comelnya..sy peminat soft toy dgn yg beanie.
    tapi koleksi patung yg ada dlu dalam 9 10 jenis masa study..
    semua dah takde.
    ada yg hilang. ada bagi anak sedara.
    simpan 2 je yg kesayangan. dr kawan dan suami.
    tapi skrng pegi keje dgn suami..payah nak melencong ke mcD.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.
      hujung minggu la kak muis g mcd.
      g datim. heheheh

      Delete
  3. Teman jarang pergi makan-makan kat fast food nie...😊☺️😌

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo pulok.
      drive thru aje lerr.
      tak payoh singgah dah

      Delete
  4. nasiblah den tak terpengaruh dengan happy meal Mcd nih
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah.
      kalau terjebak nanya jugak.
      jadi komitmen hujung minggu

      Delete
  5. Replies
    1. kan..
      bleh tu ciknor beli etek wt koleksi.

      Delete