KFC Golden Egg Crunch - Menu terbaru KFC 2018

Salam untuk semua sahabat dan pembaca entry mek ..

Korang mesti dah dengarkan iklan yang KFC keluarkan semenjak seminggu yang lalu. Kalau kat TV, yang pasal abang dia jenis tak peduli kat adik dia. Bila adik dia bawak balik KFC Golden Egg Crunch, terus ikut dan makan sama-sama. Kalau kat radio pulak, pasal pengakuan seorang lelaki nama apa entah lupa tapi cara dia cerita tu buat mek rasa perghhh ! Sejujurnya because of that telur asin. Korang pernah makan ketam masak dengan telur asin? Haa gitu la temptingnya KFC Golden Egg Crunch ni.

Last weekend mek berkesempatan ajak spouse untuk try KFC Golden Egg Crunch. Sebelum mek review rasanya, meh la tengok gambor yang mek sempat ambik.


Datang dengan 2 pilihan, 2pc Combo atau 3pc Combo


Antara ramuan baru - salted egg, curry leaves dan sweet basil


Tadaa ! Patutnya Coleslow, tapi mek mintak double Potato


Untuk budak ni satu


Untuk budak ni satu

Rasa yang KFC keluarkan pada kali ini tidak mengecewakan mek. Sebab rasanya cukup - masin dan manis (not too sweet). Sendawa rasa kari babe ! Compare dengan yang previous, mek rasa ini lebih baik. Mek bagi rating 4.5 untuk KFC Golden Egg Crunch.

Korang yang dah try, boleh la drop komen kat bawah ye ❤


Sekian ..





26 comments

  1. Replies
    1. sedap gee. rugi tk try. nnt lepas try, komen deyh

      Delete
  2. Belum try lagi Mek. Baca reviews ni esok lusa nak try jugalah ; -)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena mrs A ! sedap sangat. hahahha. mgkin sebab daun kari dan telur masin tu buat mek terpikat selera

      Delete
    2. Hehehe... dah try dah Mrs. A pun suka

      Delete
    3. kan..
      betul jangkaan mek mrs a akan suka jugak dengan menu ni

      Delete
  3. Belum try lagi.. Kita p try texas chicken duluhihihi

    ReplyDelete
  4. Hi, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai aini ! glad to hear from ue. thanks for the invitation. will email ue soon.

      Delete
  5. Nani dah try jugak, tapi tak berapa suka sangat yang ni sebab ada rasa manis tu. Heheee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo yeke. mek ok je dengan kemanisan dia tu. mcm just nice

      Delete
  6. Tak rasa lagi ni, gaji khamis ni boleh la rasa pulak :)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. memang sedap han. nanti review dekat blog ye

      Delete
  8. Sha tak berjaya lagi nak cuba.. Nampak cam sedap je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap kak sha. rugi kalau tak try.
      hahhaha. itu mek punya pendapat la.

      Delete