Bonus Tabung Haji 2017

Salam untuk sahabat blogger mek dan pembaca entry ni ...



Hibah bagi pendeposit TH pada 2017

Nak mek tunjuk yang 2016 tak?


Hibah bagi pendeposit TH pada 2016

Jadi adala peningkatan untuk tahun lepas. Alhamdulillah. Tabung Haji ni adalah salah satu platform untuk pelaburan selain daripada simpanan untuk menunaikan ibadah haji. Korang boleh la konsistenkan simpanan dalam Tabung Haji as pulangannya agak ok compare kepada Fixed Deposit yang ditawarkan oleh institusi perbankan. 

Yang dah ada akaun Tabung Haji, jangan lupa daftar online akaun korang di website Tabung Haji untuk memudahkan cara korang check bonus dan sebagainya.

Berapa bonus korang tu? Hihi ❤


Sekian ..

14 comments

  1. Alhamdulillah.
    Boleh tambah simpanan dengan bonus yang diterima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa. alhamdulillah.
      buat tmbah simpanan semasa.

      Delete
  2. Replies
    1. alhamdulillah.
      smoga thun depan bertambah la hibah kita

      Delete
  3. naik dalam 0.25% tapi cara pengiraan tahun nih tak sama macam tahun lepas
    kalau sesiapa yang ada buat keluar duit kira rugi lah sebab tahun nih dikira baki terendah tahunan

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo cam tu ke.
      ada silap mata la pulak rupanya.
      adoii. sebagai pelabur yang tiada authority, trpksa la terima hibah yang diberikan.

      Delete
  4. Nak check tetiba tabung haji pindah ..hahaha..menganga je la

    ReplyDelete
    Replies
    1. mas boleh je check dekat website yang mek backlink tu.
      tak yah pegi kaunter.

      Delete
  5. Replies
    1. alhamdulillah hafiz.
      smoga tahun depan menngkat lagi hibah kita.

      Delete
  6. Replies
    1. alhamdulillah kak sha.
      smoga tahun depan meningkat lagi hibah kita.

      Delete
  7. Replies
    1. btol btol. alhamdulillah.
      smoga tahun depan terus meningkat hibah TH

      Delete