McFlurry Green Tea, Rasa Apa Sebenarnya?

Salam sahabat blogger mek ...

Last weekend mek berkesempatan untuk rasa McFlurry Green Tea yang dikeluarkan khas untuk this becoming CNY. Dan medium yang salurkan info ni sememangnya FB. Untuk pengetahuan korang, mek memang suka sangat dengan aiskrim. So, mane mane aiskrim yang keluar iklan memang mek akan try. Dapat pulak spouse yang supportive, alhamdulillah.

Tanpa lengahkan masa, meh baca review mek.


McFlurry Green Tea

Mek beli ikut drive thru dan balik makan kat rumah. Dah agak cair. Tapi takpe, cair tak kesah sangat sebab takkan hilang rasa tu. Rasanya seharusnya Green Tea ! Manis dia dengan Vanilla McFlurry. Gabungan yang sangat ok, sangat baik dan sangat sesuai. Untuk kali ni, mek recommend jugak korang untuk try McFlurry Green Tea. Tak tahu nak komen apa lagi dah, cuma kalau tambah chocochips tu ehemmmm, lagi best !

Siapa dah try? Boleh share komen dekat bawah ye ❤


Sekian ...

2 comments