Kenny Rogers : RM25 for Two !

Salam rakan blogger sekalian ..




Korang sempat tak grab deals ni? Bila iklan ni keluar kat timelines FB mek, terus snap bagi spouse. Kut kut la kali ni dia terbuka pintu hati nak try. Punya la baik justifikasi mek bagi kat dia yang deals ni agak murah sebab biasa kalau makan set yang ni lebih kurang RM18. 


Alhamdulillah, spouse setuju nak try RED Hot Deals ni. So kami pun singgah ler Aeon Malls Kota Bharu untuk menikmati this deals. Memang beratur tunggu meja. Full house ! Nasib baik anak tak meragam, tunggu dalam 3 minit je, dapat la meja untuk 4 orang. So jom layan gambar yang mek snap. Sat gi baca review mek pulak.



Banana and Vanilla Muffin


Sauce untuk penambah rasa


RED Hot Deals, Black Pepper Sauce


Untuk deals ni, dia tak datang dengan minuman. So korang kena order tepi yang bab minuman. Macam mek ambik air kosong je sebab share dengan Amani. Kang mintak air bergas, dia pulak yang duk putih mata. Spouse ambik air Citrus. Side dishes Hot Deals ni tak boleh tukar, memang tetap - salad, red beans dan mashed potato. That mashed potato letak sos honey tu memang mengancam sebab mashed potato dia kan tawar. 


So korang sempat tak grab deals ni? Any comments? Nanti share kat bawah ye ❤



Sekian ..


5 comments