Jalan-jalan Cari Pizza @ Dominos ! 100 yang Terawal Dapat Pizza Percuma !

Salamualaikum sahabat blogger mek ..


Tak excited ke baca tajuk entry mek kali ni? Betul ke Dominos nak bagi pizza percuma? Jawapannya YA! Tapi kenapa? Banyak betul persoalan korang, kan? Sama macam mek mula-mula tahu pasal Dominos Jalan-jalan Cari Pizza ni. Mana mek tahu tu pastinya medium FB sebab dekat page Dominos dia dah bagi siap-siap tarikh dan masa yang dia orang akan lancarkan program ni.

Sebelum mek panjagkan lagi cerita mek ni, meh mek ceritakan kenapa Dominos nak bagi kita semua pizza free. 

1. Ucapan terima kasih kepada para pelanggan 

Pihak Pengurusan Dominos ingin tunjukkan penghargaan dan ucapan terima kasih kepada kita semua sebab keep support Dominos untuk terus keluarkan piza yang best-best, seiring memenuhi kehendak pelanggan.

2. Mendekati para pelanggan

Team Dominos juga buat program ni semata-mata nak mendekati kita - penggemar piza. Sebab apa? Sebab bila mereka dengar sendiri pujian / komen daripada pelanggan, mereka akan rasa puas hati dan jika perlu, penambahbaikan akan dilakukan.

Mek rasa dengan buat program macam ni, sure kita semua akan lebih sokong Dominos, kan? Sempena dengan itu juga, Dominos ada keluarkan piza baru untuk kita semua lebih-lebih lagi bagi mereka yang amat sukakan Cheese !


Tadaaa ! Dominos Cheese Tarikkkk


Close Up Dominos Cheese Tarikkk


Close up Dominos Pepperroni Cheese



Proven ! Cheese dia memang tarikkkk


Tarikkk that Cheese !


Mesti korang tertanya-tanya mana nak dapat Dominos 100 Personal Box For Free  ni kan? Jangan susah hati, korang boleh dapatkan maklumat di FB Dominos @DominosMY . Follow diaorang so korang akan dapat tahu menu dan promosi baru yang diaorang offer. Program ni akan berlansung sampai 03 February 2018. Untuk Kelantan, sorry guys - Dominos Kubang Kerian was the last for us.


Meriah diaorang beratur start jam 2 petang lagi

Selain daripada Dominos Cheese Tarikk, korang juga boleh order Dominos Joyful Box which consists 4 different menu. Yang ni sesuai untuk side dish, sambil sembang dengan kawan-kawan, boleh la try Dominos Chicken Ball, Dominos Drumstick dan dua benda lagi yang mek tak pasti namanya. 


Dominos Joyful Box


Paling mek suka, cheese dia penuh kat dalam, yummy!

Jutaan terima kasih kepada Team Dominos Kubang Kerian dan Pihak Pengurusan Dominos Malaysia sebab sudi terima kunjungan kami Blogger Pantai Timur atau lebih dikenali as #BPT untuk meriahkan lagi program yang dianjurkan. Kami team #bpt rasa sangat seronok dan rasa begitu dihargai sepanjang program ini dijalankan. Dan khususnya Natalia, thanks so much for your kindness. 


Team Dominos Kubang Kerian with #BPT


Team Pengurusan Dominos Kubang Kerian


You guys Rock !!


Last but not least, bring your family to try the Dominos Cheese Tarikkk

Untuk korang yang rasa nak makan Dominos tapi tak nak keluar rumah, just give them a call at 1300-888-333 atau click je www.dominos.com.my untuk membuat pesanan.

Korang yang dah try, nanti komen kat bawah ye ❤

Sekian ..














28 comments

  1. memang btl2 wow kan mek.. klu diberi pluang bestnya kalau blh join bg pizza free tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa.
      best !
      menu baru dominos tak mengeciwakan..

      Delete
  2. Replies
    1. sedap lea.
      insyaAllah kalau ad rezeki nanti kita pegi lagi

      Delete
  3. Dominos pntai timur je keeeee...dominos sebelah opis xdo pon...huhu..nk jgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa. selected dominos ada yang giveaway gini
      tapi menu ni semua outlet ada

      Delete
  4. perghhhh terus rasa lapaq tgok

    ReplyDelete
    Replies
    1. hans dah try kan.
      bagi mek memang awesome !

      Delete
  5. terus terliur nak makan dominos haihhhhh

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. yessa !
      tak puas makan.
      tak puas gather !

      Delete
  7. Banyaknya( ramai) peminat Dominos ni ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes.
      sebab dia tk muak.
      dia punya pizza tk tebal

      Delete
  8. wow cheese diaaaa.. sedap nya tu. kena g domino esok ni. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. CR dah try ke.
      mek tgk mcm dah pegi kan.

      Delete
  9. sedapnyo mek make ter.... jeles ar xleh make gak n jumpa u all.... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkpe kak sheila insyaAllah kito jupo plak
      nyo ado jodoh antara kito

      Delete
  10. syg tul hari tu ada 2 tempat kenduri plak.

    ReplyDelete
  11. x puas lagi ni mek nok gi makan plok guno kupon plak hiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.
      mek tebus dh
      sedap makan.hahaha
      habis kupon beli plak lepas pado tu

      Delete
  12. Ciktie suka menu baru dia tu. Penuh dengan cheese. Memang wow sungguh la

    ReplyDelete
    Replies
    1. key..
      memang awesome !
      mek memey suko cheese ni

      Delete
  13. Aduhhh sedap betul tengok tarik2 cheese tu

    ReplyDelete
  14. Meleleh air liur tengok gambar pizza mek.. Huhuhu..

    ReplyDelete