Meme : While Pumping Your Breast

Salam alaikum..


Hari ni tak nak taip panjang panjang sebab macam ketandusan idea je nak tulis. Cuma mek nak share satu gambar je dengan korang semua, yang pernah jugak berlaku pada mek ketika di office. Dan mek bet korang yang pump susu kat office akan mengalami macam ni jugak :



the face


Korang ada pengalaman boss panggil bila korang tengah pump susu? Kalau ada, boleh share dekat komen ❤


Sekian...


5 comments

  1. Iye ke sis.. apa bos ni. Tak memahami.. saya kalau da masuk bilik solat, bos xde da cari.. harap dia tak cari le..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu. idok ler boss tk memahami. tp kadang dia tk thu pegi pam susu. hahaha

      Delete
  2. nasib lum kahwin lagi so belum terjadi lah kejadian nak menyusukan anak kat ofis..hihi..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, bos sha perempuan so dia agak memahamilah juga..

    ReplyDelete