McFlurry Kit Kat - Apa Rasanya?

Salam alaikum...


Jangan tanya mek mana mek tahu McFlurry keluarkan Kit Kat sebab mek tahu korang pun tahu daripada FB jugak, kan? Bila iklan tu keluar mek cepat-cepat tag spouse untuk try weekend. Weekend pertama - tak jadi sebab hujan (Kelantan banjir gelombang pertama). Weekend kedua pun tak jadi sebab malas nak pergi McD Pengkalan Chepa. Weekend ketiga pergi KL.


Bila iklan tu lalu kat newsfeed, mek baca la komen-komen netizen pasal McFlurry KitKat ni. Ada yang kata ok, ada yang kata so-so and ada jugak yang kata tak sedap sebab simple sangat - vanilla plus KitKat. Lidah masing-masingkan?


Bila pergi Tesco Extra Puchong, kat situ ada McD. Memang kali ni mek tak lepaskan peluang untuk try sendiri McFlurry KitKat. Kalau korang nak tahu, mek every version of McFlurry mek akan try. Yang Nestum hari tu mek tak sempat nak review tapi of course mek tried.



Innerside of McFlurry KitKat


Cawan yang tak berubah


Amzar yang sama macam mummy, suka IceCream


Bagi mek rasa dia ok. Just nice. Nak kata sedap sangat tak jugak. Mungkin sebab perisa Chocolate so rasa dia nak lebih kurang dengan McFlurry Oreo. Yang Nestum hari tu manis and rasa dia lain sikit sebab bukan choc. Kalau bandingkan mungkin mek akan lebih prefer Nestum. Gitu..


Korang dah rasa ke McFlurry KitKat ni? Dia ada siblings lain iaitu Party tapi mek tak try yang tu. Kalau sudi, boleh share dekat komen pendapat korang pasal McFlurry kali ni ❤



Sekian..


10 comments

  1. memang sedap...dah pernah rasa dah..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kena try gee, if still avail la. takot habis dh musim kitkat ni

      Delete
  3. Belum rasa lagi Mek.. Nampak sedap.
    Ingat letak KitKat kot ada lebih rasa coklat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak sedap jugak LZ. hihi. macam makan vanilla pastu letak kitkat. gtu lerr. dua dua manis but in different way.

      Delete
  4. Sodapnya gabungan aiskrim dan coklat kitkat..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete