KFC Chizza

Salam kepada sahabat blogger mek sekalian J

KFZ Chizza ni dah dua minggu kot dipasaran. Time mek dapat tahu tu memang eager jugak lerr nak try siap cakap dengan spouse, nak drive thru KFC – kononnya sweet la nak try Chizza ni bersama spouse. Dan mana mek dapat tahu pasal kewujudan Chizza ni pun sama dengan korang – Facbook J

Mesti korang pun tengokkan dia punya iklan kemainnn superb – penuh kotak Chizza tu oii. Sumpah tempting. Antara blogger yang dah try Unnie Anje. Dia try sehari selepas mek dan korang boleh agak la kan kita orang punye ‘komen’ pasal Chizza.


Kotak Chizza yang dah macam Ads


Chizza yang urmmm – expectation fail

Ramai jugak yang mek tengok dalam komen Chizza tu macam tak berapa nak puas hati dengan persembahan KFC kali ini. Ilustrasi kemain penuh kotak bila dapat – yela, dada ayam mana la dagingnya bulat cam roti pizza. Itu memang faham tapi bior lerr time iklan tu lebih kurang jugak dia punya persembahan.

Korang dah try ke Chizza ni? Kalau dah, boleh ler komen kat bawah apa yang korang rasa J



Sekian..

18 comments

  1. saya dah try. not so good but not bad too. kenyangla juga sebab ayam dia besar cuma rasa je. mgkin boleh improve lagi sebenarnya (sedih sebab cheese saya melekat pada kotak tu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu. mek stuju dengan najah. kalau makn time panas memang best jugak. cuma sizenya aje yang kecewa

      Delete
  2. Rama yang komen x serupo dgn hok ads,, hii.tapi ado setengoh kat kfc ok jah. Deends la jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin la wani. kalu wani makan, wani kato gapo? ok ke dp?

      Delete
  3. Expectation Comment : cam dap jee...
    Reality Comment : lol

    Hahahaha.. tapi teringin juga nak rasa XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. try dlu makan then baru thu fail or meet expectation

      Delete
  4. Keciknya, nampak kosong je kan...

    ReplyDelete
  5. Tak merasa lagi tapi banyak review ianya mengecewakan dari segi size dan rasa. huhu

    ReplyDelete
  6. e'in dah rase dah chizza nie.. boleh laa.. rase sekali je lps nie tak nak mkn lg.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa, sama dengan mek. mek pun tak terasa nk beli lg. baik amek snack plate je.

      Delete
  7. Assalamualaikum. Tahniah kerana anda telah terpilih sebagai salah seorang pemenang SPM Fever Giveaway! Untuk makluman lanjut dan cara untuk menuntut hadiah anda, sila klik pautan di bawah. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2017/12/senarai-pemenang-spm-fever-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks abe kie. alhamdulillah tuntut dah hdiah.

      Delete
  8. Belum try lagi tapi teringin juga la

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena try cik tie so cik tie bleh tahu expectation meet atau fail. hhu

      Delete