GIVEAWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN

Salam alaikum...


Yuhuu, tumpang lalu. Nak join GA sat. Mek dijemput oleh CikYan - pemilik domain nurazianjaafar.blogspot.my . Syarat untuk join pun senang je. Macam blogger lain jugak kena follow blog owner. Lepas tu kena buat satu entry pasal GA ni. Cuma Yan tambah satu lagi task iaitu azam 2018.


Azam mek untuk 2018 adalah menjadi makhluk yang lebih baik daripada tahun 2017. Semoga hot temper mek dapat dikurangkan. Semoga juga mek dapat didik anak-anak ke arah Islamic. Dan mek harap doa-doa mek dimakbulkan. InsyaAllah amin..



https://nurazianjaafar.blogspot.my/2017/12/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html


Jangan lupa untuk join ye. Sama-sama kita eratkan hubungan dengan blogger lain. Sama-sama membina karier blogger. Tak rugi kalau berkongsi rezeki dengan orang. Jangan takut untuk berkongsi sebab berkongsi takkan luakkan rezeki kita, akan menambahkan lagi rezeki kita.


Kalau dah join, jangan lupa letak link dekat entry CikYan ye ❤



Sekian..


21 comments

  1. Amin. Semoga tercapai azam baru mek. Dan good luck =)

    ReplyDelete
  2. good luck & amin untuk semua doa mek..

    ReplyDelete
  3. thanks mek sbb sudi join GA cikyan.. semoga segala zam tercapai dan hubungan silaturrahim sesama blogger lebih terjalin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah amiin. mek harap begitu la. biar erat semuanya antara kita..

      Delete
  4. Good luck Mek! Semoga azam Tahun 2018 Mek tercapai & ada rezeki Mek dalam giveaway Cikyan 😊..

    ReplyDelete
  5. Good luck for GA kak. Done follow blog akak juga, GV #225. :)

    ReplyDelete
  6. From same GA..Vsit here also follow ur blog..gud luck QueenBee

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. From same GA..visit here also follow ur blog.. Gud luck QueenBee

    ReplyDelete
  9. singgah sini dari giveaway cikyan :D goodluck ye. hehe. jemput singgah: http://zaza96.blogspot.my/2018/01/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

    ReplyDelete