Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi

Salam kepada sahabat blogger mek sekalian J


Agak terlewat dah jugak mek untuk join GA yang dianjurkan saudari Raydah Alhabsyi (pemilik domain www.raydahalhabsyi.com ). Sejujurnya mek pun tak kenal sangat rakan blogger kita ni (maaf sangat sangat pasal jarang BW la jadi tak kenal) tapi insyaAllah lepas ni mek akan lebih istiqamah dengan BW. Untuk 2018 ni, dah tukar stratergi untuk blogging.

Tanpa lengahkan tulisan mek ni, mek nak cerita serba sikit pasal this GA. Macam biasa, korang kena ikut semua syarat yang telah ditetapkan oleh penganjur. Dan pemenang yang dicari akan dapat Organic Hair Removal by Norah. Mek pun tak pasti tapi mek rasa hadiah yang ditawarkan tu agak menarik minat sebab hadiah dia a bit different from others.

Due Date   : 20th Dec. 2017

So ada berapa minggu je lagi untuk GA ni. Mek terasa nak join sebab dia ajak personally untuk join this GA dan mek bet ramai lagi blogger yang dijemput secara personally oleh Raydah. Oleh itu mek sarankan korang jom la join GA dia. At least memeriahkan GA dia. Menang ke tak tu atas rezeki masing masing.

Semoga ukhwah sesama blogger ini dapat dijaga dengan baik, amin..



Sekian.. 


16 comments

  1. good luck mek!gee pun dah join!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks gee. Sesame kita eratkan ukhwah blogger ☺️

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks kak nor ☺️ Untuk eratkan ukhwah blogger

      Delete
  3. awwww yeayy thnk you. Salam Kenal. goodluck tau.

    boleh la singgah sini utk blog walking

    http://www.raydahalhabsyi.com/p/comeback-giveaway-lovely-participants.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay no 85 😉 Nk komen kat blog raydah tp tk dpt 😟

      Delete
  4. Assalamualaikum, singgah dari segment yang sama
    https://rodiahamir.blogspot.my/
    Alang-alang tu saya dah follow awak. Salam Perkenalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam. Done follow awk jugak 🙂 Thanks sudi follow mek. Semoga dapat eratkan ukhwah sesame blogger

      Delete
  5. good luck sis ... :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete