Amani Turns 2 !

Salam alaikum..


Oh, dah dua tahun mek jadi ibu *hihi*. Betul la, anak sulung ni banyak mengajar kita untuk jadi lebih baik. Dan anak sulung ni la bagi kita peluang rasa untuk jadi pregnancy woman and also bravery mother. Mek pun dah pernah karang macam mana mek lahirkan Amani. Korang boleh baca dekat entry December 2015. 


Sempena dengan Amani Turns 2, mek buat la sikit celebration on her birthday. Memang untuk ambik gambar buat kenangan sahaja. Dan that kek of course sebab nak makan plus mek memang hantu kek. Tahun lepas celebration Amani mek buat dekat rumah mummy mek sebab as today 20th Dec, birthday mummy pulak. But tahun ni buat untuk Amani dulu. Another celebration is awaiting *hehe*



Kek Laici from Muhibbah Kota Bharu


Her Robocar Poli is burning


Birthday's Theme : Confinement Period


Simple celebration but of course sebagai kenagan selamanya. Amani nanti dah 20 tahun takkan celebrate birthday macam dia dua tahun dah. Kalau boleh nak sambut birthday anak setiap tahun so they know how mummy sacrifice to give birth for them *kahkah*. 


Korang sambut birthday tak? Biasa on birthday korang celebrate macam mana? Mind to share ❤



Sekian..


3 comments

  1. beli kek...buat mkn2 skit dengan family..simple..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa, yang penting dapat bergambar and berkumpul. mek pun niat cam tu jugak

      Delete