Tak Nak Sunyi Sepi Lagi Giveaway By ASTRAVELER

Assalamulaikum sahabat blogger !



GA by Akuseorangtraveler

Oh so sorry sebab GA ni dah lama memanggil dan baru sekarang buat entry untuk dia. Tapi semua syarat mek dah follow since hari dia mengajak J Thanks ye sebab jemput mek. Terharu orang ingatkan kita bila buat GA. Dan dengan ini jugak mek nak ajak korang pulak join this GA. Butirannya seperti berikut :

Pengajur         : http://www.akuseorangtraveler.com
Tarikh tamat    : 20 November 2017 (Isnin)

Korang harus join GA ni. Syarat dia mudah babeng oiii. Terjah link ni okei : http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Dah join tu jangan lupa komen dekat bawah J



Sekian…

26 comments

  1. Semoga rezeki milik Mek..
    Good luck Mek!

    ReplyDelete
  2. Best of luck, Mek sayang.. lama akak tak singgah sini.. Maaf, baru berkesempatan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak kin. mek pun lame dh jgk tk jenguk kak kin..

      Delete
  3. all da best tau. follow sini #216. sudilah singgah n follow my new blog.

    Ray singgah dr segmen yg sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. good luck ...


    jom join contest by emas putih.. http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/prof-hariz-internet-marketing-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks fauzani .. tk sempat join. sorry

      Delete
  5. jom join

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuya .. thanks. tp tk sempat nk join

      Delete
  6. http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    untuk syarat giveaaway ni..bole tekan gmbr giveaway,GA ni dianjurkan oleh org lain hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuya .. sorry. nnt next time mek join.

      Delete