Jumpa Kawan Lama Blogger Atiela

 Assalamulaikum sahabat blogger !

Last part nak cerita pasal pergi Terengganu that day. Dah sudah semua kursus umrah, mek dan anak-anak pun dah selamat tengok Tombiruo so its time to balik. Sebelum balik tu memang dah janji awal-awal dengan kawan sekolah mek merangkap blogger jugak – pemilik http://sheisalawoo.blogspot.my . Korang nanti boleh ler terjah blog dia. Kalau tak update tu maknanya sibuk lerr tu.

Dalam ramai kawan-kawan sekolah dan kenalan office, dia je yang turut terjebak menjadi blogger J Mungkin sebab kami sama – talkactive so memang tak muat nak tweet and facebook. Maka jadinya blog lerr tempat kami cerita sepuas hati. Nak jumpa Atiela ni bukan senang jugak sebab memasing dah ada life dan walaupun sekampung tapi dia kerja di Terengganu. Memang setahun sekali nak meet up memang susah. Ni kira nasib baik lerr mek dapat curi dia kejap on weekend.


Mama Laa belanje mummy makan celup tepung kat Teluk Ketapang


Potret Family haruslah ada

Atiela bawak mek makan celup tepung kat Pantai Teluk Ketapang. Area belakang airport Terengganu. Sekarang ni memang trend dekat Terengganu 40 ekor baby udang RM10 so memane je kat Terengganu macam tu ler offernya. Bezanya kuping dia tu je sedap ke idok. Yang kami makan ni agak ok. Harga mampu milik dan rasa sesedap tekak. Selain daripada celup tepung ada jugak mee rebus / maggy rebus seafood. Boleh la korang pilih ikut selera. Mek paham makan celup tepung tidak mengenyangkan J

Untuk Mama La, thanks ye spend time dengan my family walaupun tak dapat nak tengok wayang sama-sama. InsyaAllah lain kali jumpa lagi. Semoga Mama La dalam lindungan Allah selalu J

Korang kalau meet up dengan kawan suka lepak kat kedai makan atau lepak buat aktiviti contoh tengok wayang / shopping? Jangan lupa share dekat komen ye.



Sekian…

14 comments

  1. Wahhh seronoknya dapat jumpa macam ni 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. lame btol tk jumpa kawan mek. sronok bila dapat borak-borak.

      Delete
  2. selalu lepak makan lepas tu borak sampai masing2 dah mengantuk. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. uihh. kalau sewa blik ok gak tu. lepas makan bleh tidur depan tu je.

      Delete
  3. jarangnya nk dpt lepak dgn kwn lama masing2 dh ada life

    ReplyDelete
    Replies
    1. mek pun sama la. nk jumpa tu allhu kemain lagi plan. tp bila bleh jumpa pun tk tahu la.

      Delete
  4. Replies
    1. aa. sronok. dpt sembang life masing-masing.

      Delete
  5. Replies
    1. sronok WP. sembang life masing-masing. kalau dh ad ank, ank ank pulak kawan. hihi

      Delete
  6. http://infopelangi99.blogspot.com/2017/11/cerita-dewasa-demi-kuliah-ku-jual.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. astaghfirullah. orang tulis blog nk bg ilmu. dia tulis blog nak tmbah dosa.

      Delete
  7. Replies
    1. aa. best. nnt rabia pun join la event. boleh kita jumpa sesame blogger.

      Delete