Info Dalam Gambar Untuk Kenangan

Assalamulaikum sahabat blogger!


Parenting hood ni memang buatkan kita sebagai mak-mak seronok bila tengok tumbesaran anak setiap bulan. Mek pulak memang jenis suka layan pinterest. Kalau sape yang layan pinterest memang tahu lah banyak giler gambor lawa-lawa. Pastuh omputeh ni every moment anak memang dia rakam. Salah satunya macam ni :


Ammar Amzar 8 months’ info

Kalau tengok kat pinterest tu pelbagai oi cara diaorang snap antaranya photoshoot kat luar, photoshoot dalam rumah pastuh background tu alahaiiiii, sejuk aje mata memandang. So mek pun terjebak la sama untuk buat gambar macam tu dekat Amzar. Amani dulu tak layan pinterest so mek takde kenangan macam ni. Just ingat ingat lupa je la apa yang Amani dah boleh buat time 8 bulan.


Amani dah setahun 11 bulan. Baru nak pandai main slide

InsyaAllah kalau masih diberi peluang, dapat la tengok anak-anak terus membesar. Dan dalam membesarkan anak-anak ni banyak cabarannya. Mek harap kita sebagai parents terus kuat dan ajar anak ikut landasan syariat yang betul. InsyaAllah J


Qoutes untuk lekat dalam hati

 Korang ada satu hobi untuk anak-anak tak? Macam ambik gambar anak first time main pasir ke. Yang macam benda tu boleh buat kenangan nanti dia besar. Kalau ada mohon share dekat komen ye. Mana tahu mek boleh terjebak sama J



Sekian…


6 comments

  1. byk foto anak2 abe kie simpan dlm laptop n external hard disk je. ada gak yg dicetak tp sikit je la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik print abe kie sbb bleh belek belek tgk. klu duk dlm laptop buatnyo brona, tk pasal pasal tkdp habis gmbr

      Delete
  2. Ada masanya sempat snap gambar.. Ada masa tak sempat mek.. Hehehe.. Tapi anak-anak sha nie bila dah besar memang suka bergaya depan kamera..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah besar senangkan kak sha. ank mek ni kalau suh tgk kamera dia tgk aje lerr. hihi

      Delete
  3. Ada gambar, ada buat video juga walaupun bukan setiap hari tapi tulah bila dah banyak sangat tak ingat dah masa tu umur mereka berapa tahun lagi pun kalau anak sorang oklah kot kalau anak berderet jenuh gak tu hahahha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah. kan. skang ni senang gmbor bleh letak caption siap dh. tu yang sronok nk ambik gmbr ank ank

      Delete