DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA

Assalamulaikum sahabat blogger!


Tadi duk blogwalking kat blog Jun Zie, sekali terpandang entry GA daripada Nadia J Nadia pun antara sahabat blogger mek. Biasa mek akan tukar-tukar buku dengan dia. Nadia ni ada banyak jugak koleksi buku dan tudung Duck ! Kira Duckers la dia ni. Plus, dia memang jenis follow KL Fashion Week. Since bila tak pasti tapi yang sempat dengan mek 2016 and 2017.

Untuk support rakan blogger, mek nak join jugak GA yang dianjurkan oleh Nadia ni. Hadiah dia – Allah, mahall babe. Duck scarf and Planner. Terbayang kalau mek yang dapat Duck Scarf tu perghhhhhh J Jaga elok seeloknya sebab scarf tu mahal oiii ! So, ape lagi – Jom join GA ni :

Anjuran           : http://www.nadiaizzaty.com

Tarikh tamat     : 25 Dis. 2017 (Isnin)




Bila dah join tu jangan lupa letak link korang dekat komen ye. Takot nanti tak tersenarai, putus harapan nak memang hadiah. Sekali lagi mek nak pesan, join GA dengan nawaitu nak eratkan ukhwah sesame blogger. Menang tak menang itu nombor dua.

Jangan lupa join okeih. Kita tengok sape yang kena J



Sekian…

18 comments

  1. Replies
    1. Thanks ayra. InsyaAllah kalau ad rzeki kita dpt la merasa pkai duck 😝

      Delete
  2. fuh semoga sempat la join, nak berimpian dapat duck jugak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Same la 🙃 InsyaAllah kalau ad rzeki ye

      Delete
  3. singgah segmen yg sama

    https://misspurple17.blogspot.my/2017/12/duck-giveaway-by-blog-nadiaizzatynia.html

    ReplyDelete
  4. Good luck Mek. Nak join jugak lah jap ag

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan 😍 Dari GA yang sama, all the best ! Follow sini jugak ~

    http://nazatul-nashya.blogspot.my/2017/11/duck-giveaway-by-blog-nadiaizzatynia.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai nasha 🙂 Semoga ad rzeki kita. Mek pun dh follow awk 😉

      Delete
  6. Hi Mek! Lamanya tak menyinggah sini :)
    Good luck ya Mek! :D

    Fatina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann. Mek pun lame tk jenguk fatin. Hihi 😉

      Delete
  7. Good luck yea, mahal tu nak dapat gift dari jenama Duck

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol kak. Jarang nk jumpa ga dpt duck ni 😍

      Delete
  8. mekkkkk~ I love you.... hihihi

    Thank you join and good luck dear <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks nadia. mek join untuk support kawan blogger mek.

      Delete