Contest Baby Comel by Pantai Timur Mart

Assalamulaikum sahabat blogger !

Masa Amani dulu lagi mek memang suka nak masukkan anak dalam photo baby ni. Bukan sebab bajet anak mek comel atau cute atau seumpamanya tapi sebab mek suka kalau ada photo anak yang macam ambik dekat studio *hahahah* nak tunggu photoshoot sendiri tak buat sampai ke sudah, so ini lah antara peluang yang ada.

Mek takdelah berharap agar anak menang ke apa tapi kalau dapat saguhati pun jadilah J Yang bestnya bila pergi photoshoot macam ni kita akan jumpa dengan ramai baby lain jugak. Dan ofcourse akan jumpa mereka also. Itu biasa je la. Yang agak menghidupkan suasana photoshoot tu mestilah ragam anak ketika nak photoshoot DAN gelagat parents nak bagi anak tu ketawa hahahahaha. Mek antara yang last untuk photoshoot anak. Time mula-mula mek sampai tu orang dah start photoshoot dan that time baby meragam and memang tak bagi kerjasama langsung. Memang nampak muka kecewa. Ada juga yang memang bersungguh giler main ciku cak dengan anak sampai terlanggar photographer. Nasib baik tak tumbang lampu J


Harap ada tuah untuk Amani dan Amzar


Ready for photoshoot !


Amzar in action


Amani also in action

Mek mungkin dalam kategori mak yang excited lebih tapi tak langgar photographer. Lepas tengok gambar anak, dalam hati dapat hamper pun jadi la dikkk. Apa-apa pun mek just nak ambil pengalaman dan tengok parents lain entertain anak diaorang tu macam mana. Yela, lain padang lain belalang – kan?

Korang pernah tak photoshoot baby? Ada pengalaman yang menggelikan hati tak? Jom share dekat komen.



Sekian…

28 comments

  1. Boleh latih sejak kecil camni... boleh jadi fotogenik kan... Terbaik Mek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha. fotogenik lerr sgt lan. nk dpt dia senyum tu kemain mak kat belakang ni haa

      Delete
  2. Replies
    1. hihi. mase tkde gigi lagi ni. bby tkde gigi cute..

      Delete
  3. semoga anak2 mek menang hadiah kali ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaALlah abe kie tp untuk yg ni tkde rezeki..

      Delete
  4. comelllnyaaa!semoga ada rezeki anak-anak mek!

    ReplyDelete
  5. wah... pandai amani.... semoga berjaya mek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak sheila. amani cam tu je la posingnya. hahaha

      Delete
  6. eheheheeh.. bagus mek. anak okay tu.. tak takut kamera. Anak ina... hemmm, kaku macam tugu

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo pulak. ank mek ok la stakat ni tp nk posing mcm budak lain tu memang tk la. sneyum mcm tu bleh laa.

      Delete
  7. Comel Amzar & Amani, pandai bergaya depan camera..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi thanks LZ. idok lerr bergaya mane. tp boleh la untuk age diaorang..

      Delete
  8. Comellah anak-anak Mek.. Geram plak tengok.. hihi

    ReplyDelete
  9. comel kalau tengok semula gambar anak-anak kan

    ReplyDelete
  10. tak ada baby lagi xde pengalaman la mek

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkpe, nnt ad rzeki tu. allah maha adil..

      Delete
  11. Tak pernah terfikir , tapi menarik juga kan.

    ReplyDelete