Comel Blogger Contest

Assalamulaikum sahabat blogger!


Comel Blogger Contest

Kan mek dah cakap, orang kalau jemput mek masuk contest memang takkan kuciwa *hahaha* sebab mek on je bila orang ajak masuk GA ni. Sambil tambah kenalan of course. Hmm, dan mek pelik kalau segelintir blogger yang memang tak berapa suka kalau ditag untuk join GA cam gini. Dia rasa rimas ke? Ke dia rasa blog dia hanya untuk content Informasi only? Atau dia lebih suka follow yang betul betul berguna untuk dia? Wondering…

Tapi bior ler. Kalau tak nak join sudeh. Bagi mek dunia blog kan luas, so kawan pun akan ramai, dah circle ramai kena la bawak diri dalam kelompok yang ramai J Dah jadi entry membebel la pulak. Nah ni informarsi untuk join contest ni :

Anjuran                       : http://www.sishawa.com
Tarikh tamat                 : 25 Nov. 2017 (Sabtu)
  
Syarat dia mudah yang amat. Dan mek dah follow (semampu yang boleh) semua syarat yang telah dikenakan. Korang kalau nak join klik je link ni : http://www.sishawa.com/2017/11/comel-blogger-contest.html untuk dapatkan syarat dan drop link yang korang dah join this contest. Sama-sama kita doakan agar ada rezeki kita juga untuk kali ini J Kalau takda, anggap rezeki tu lain kali.


Sekian…

10 comments