Monday Special at Secret Recipe Sepanjang Oktober 2017

Assalamulaikum sahabat blogger !



Sumber FB Secret Recipe Malaysia

Mek memang suka dengan makanan yang ada sales ni. Sebab bagi mek, time macam ni la kita nak try. Kalau saja-saja mungkin pricey sikit. Tambahan pula memang mek ada satu group lunch dekat office untuk keluar bersama kalau ada sales macam ni. Bila kawan mek sent pic ni kat whatsapp, terus semua setuju untuk grab October Monday Specials !

Untuk pengetahuan korang, sepanjang Oktober untuk setiap hari Isnin, Secret Recipe akan buat offer untuk selected menu dari jam 12 tengahari hingga 3 petang kalau tak silap mek. Memang waktu lunch hour. Seminggu sekali ok la kot nak makan tempat macam ni. Selebihnya kena makan dekat atas pasar je la J

That Monday yang offer adalah menu ini :


Lasagne Chicken

Tempting takk? Cheese dia memang meleleh giler. Roti dia sumpah lembut ! Allahu, rasa macam sayang sangat nak habiskan. This superdeals korang boleh grab dengan harga RM12.90 tanpa air. Kalau nak air tambah lagi duit jadi RM17.90. Air boleh pilih soft drinks atau tea yang ada apple tu.


Geng Kutu Makan BSN Kelantan

So korang dekat office ada lunchmate tak? Korang pernah try this lasagna? Nanti komen dekat bawah ye J



Sekian…


10 comments

  1. murah tu. lama dah tak makan Secret Recipe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa babe murah. boleh la nk lunas tekak :)

      Delete
  2. Wah.. Sedapnya spaghetti n lasagna. Siap ada geng kutu lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi. memang sheila. kat office mek memang ade yang jenis layan ape semua jenis makanan :)

      Delete
  3. Memang kerap pegi ke Secret Recepi nie... rasanya, semua kek kat situ, teman dah makan... pasal lunch mate, teman pun ada jugak... setakat sorang dua je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo. mek dalam 5orang la. senang kalau nk pegi kira satu kreta je :)

      Delete
  4. Ala masa lunch je ke. Jauh nak g kalo masa tu jer. Melepasss offer.

    ReplyDelete