GA Besar-besaran by Intan Saffyna

Assalamulaikum sahabat blogger !

Mek suka kalau orang tag mek untuk join GA. Sebab macam dia ingat betul kat mek untuk GA dia. Tapi kalau mek sendiri yang buat GA pun mek kelaut jugak nak mengajak orang. Tunggu je la orang join GA kita ye. Dan kali ni mek diseru oleh https://intansaffyna.blogspot.my iaitu Kak Intan. Mek kenal dia pun thru blogger jugak tapi tak selalu BW (so sorry bout that).



GA by Intan Saffyna sempena birthday yang ke 30

Kali ni dia buat GA combine dengan bloggers lain jugak. So untuk melayakkan diri korang kena la follow semua yang sponsor untuk GA ni. Follow blog mereka, follow IG mereka, follow social media diaorang cam FB dan twitter (kalau ada page, haa follow page sekali). Google plus jangan dilupa pasal kat situ banyak jugak blogger duk share entry baru dia orang. So kalau follow google plus, boleh BW bila mereka update J




Ni SS yang mek snap untuk rujukan korang dan mek jugak

Untuk info lanjut boleh tekan dekat link yang mek bagi tadi. Nanti baca terms and condition sekali J

Secara terbuka mek nak wish-kan happy birthday yang ke tigaploh kat Kak Intan semoga diberi rezeki dunia dan akhirat. Tak kira apa jua bentuk rezeki, asalkan yang baik-baik sahaja. Semoga juga Kak Intan diberi kelapangan hati dalam menempuh hari-hari yang mendatang. Walaupun tak kenal secara reality, tapi sebagai blogger mek rasa kita macam sahabat yang rapat sebab kita baca apa yang dikongsikan di blog masing-masing. Secara tidak lansung kita mengenali personality dan keluarga rakan blogger. Blog Kak Intan dah cukup baik dengan entry yang dapat dimanfaatkan kepada pembaca. Mek harap kita sebagai blogger dapat teruskan penulisan kita ini untuk rujukan, pengetahuan para pembaca J

Dengan ini mek nak tag rakan blogger mek : Cik Renex dan juga Sang Aura J Korang yang lain pun jemput jugak untuk join ye.



Sekian…


35 comments

  1. Good luck Mek. Thanks tag reen. InshaAllah join nti ye.

    ReplyDelete
  2. waaaahhh! terimakasih mek sudi tag nama kita.. gudluck ye mek.. moga murah rezeki

    ReplyDelete
  3. Salam singgah. Jom join GA saya, anda dijemput! :D

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks jemput. alhamdulillah dah join rasenya.

      Delete
  4. Teman tak pernah follow GA nie... busy keja... :) tak sempat nak join...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu,. mek pun join yang mane sempat je. nk sokogn para blogger.

      Delete
  5. datang blogwalking dari giveaway yang sama 7 tmbh follower 211
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. terima kasih sudi join Giveaway ni.. semoga awak menjadi yang bertuah mana tahu kan.. hehe

    terima kasih sudi wish my birthday.. dan komen tentang blog ni..

    senarai nama update.
    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/senarai-peserta-giveaway-besar-besaran.html

    thanks again :)

    ReplyDelete
  7. Salam. Sis dah menang GA. Saya salah sorang sponsornya. Mohon bagi details ye sis di email saya.
    Nama, Alamat dan No Tel.
    presentisgift11@gmail.com
    Terima kasih sudi join!! :)

    ReplyDelete
  8. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    ReplyDelete