Drypers Superheroes Roadtour, Pantai Timur Shopping Centre Kota Bharu

Assalamulaikum sahabat blogger !


Drypers Superheroes is coming to your hometown !

Bila skrol FB jumpa gambar ni memang mek akan excited sebab mek memang suka event-event macam ni. Mungkin sebab mek pembeli drypers kot so mek akan excited bile dia datang roadtour state cam tu. Dalam fikiran mesti ada goodies, ada sales and games yang mek mungkin akan grab J Tahu aje lah bila dah jadi mummy ni memang sales barang keperluan anak-anak tu tidak seharusnya dilepaskan J

Sejujurnya mek tak tahu pun lokasi yang dia pilih sebab memang mek tak click link yang dia bagi kat FB tu. Padahal kat link tu dia dah bagitahu bila dan di mana lokasi dia akan terjah. Mek pulak beranggapan kononnya dia akan buat weekend dan biasanya akan pilih tesco sebab tu je tempat macam mall yang besar kat Kelantan ni. So noob L Tapi Alhamdulillah, Allah maha kaya dan maha pemberi rezeki. Bila mek balik kerja, mek singgah Pantai Timur Shopping Center Kota Bharu (tepi office mek je) untuk beli buah untuk buat puri kat Amzar. Tetiba jumpa mascot SuperFit ! Rasa eyh kau datang sini? Oh sini rupanya tempat kau nak datang ye J

That day drypers pants dijual dengan harga RM30.90 per pack. Agak murah sebab biasa harganya around RM32.90 untuk pants. So jimat RM 2 tu kira banyak jugak la. So mek grab dua terus, satu untuk Amani dan satu lagi untuk Amzar. Dengan pembelian RM60 ke atas, Pelanggan drypers akan layak untuk satu cabutan hadiah – dengan cara membaling bantal dadu J
Like this :


Aww, tersipu malu. Perlu baling bantal dadu sebanyak 3x

Dan mek menang ini J


Beg untuk letak drypers, senang tak yah angkut beg besau besau dah nanti bile keluar rumah J

Aside daripada games, mek nak tanya korang, korang kalau beli drypers, key in tak code rahsia tu kat https://www.drypers.com.my ? Korang aware tak yang code tu bila dikumpul akan membolehkan kita tukar dengan pelbagai hadiah yang ditawarkan? Mek dengan spouse memang concern benda ni. Memang everytime beli drypers memang kita orang akan cari code tu untuk didaftarkan ke website drypers. Banyak jugak ler yang mek dah tebus dengan points tu antaranya drypers untuk travel, selimut baby dan mainan Amani. At least bila kita membeli, dapat kumpul points – its something yang kita gain balik. Idor lerr membuang dengan begitu sahaja J


Ni pulak mek tebus on the spot dengan 2000 points je, normal 5000 points

Overall memang mek seronok dan puas hati menjadi pelanggan drypers. Drypers pants dia memang memudahkan kerja mek. Dengan inovasi salontip kat belakang tu memang mek rasa antara yang bijak jugak menciptanya. Idor lerr isi pampers tu terburai je J

Korang layan tak event cam ni? Yang dah ada anak, korang pakai lampin ape? Nanti share dekat komen ye.


Sekian…


22 comments

  1. Replies
    1. tu lah. best join pasal dapat mcm mcm aside daripada beli lampin dpt diskaun :)

      Delete
  2. Hehehehehe.... caya la... teman dah lama tak beli pempers nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. boleh arr tu nk tmbh tahun depan. bleh join event cam gini

      Delete
  3. Syoknya wehhhh..
    Ambo takdop anok kecik doh..kalu ado..harus cari Drypers tour nim..hihihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. tmbh la che pahh. bleh g aktiviti gini etep

      Delete
  4. wow banyak juga tu boleh kumpul points bagai :)

    ReplyDelete
  5. abg saya dah redeem hadiah daripada point tu. hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. good ! ramai jugak yang tak aware pasal code tu :)

      Delete
  6. alhamdulillah.. rezeki anak-anak mek.. ooo baru tahu drypers boleh redeem hadiah.. ecad pakai genki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow genki. genki pricey skit :) tp dia supersoft, kan

      Delete
  7. Replies
    1. tu lah kak kin. best join aktivit macam ni sebab dapat hadiah :)

      Delete
  8. wow... syoknya mek dh join event... teruskan mek leh tebus menebus lg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu leerr. nanti sheila guna drypers jangan lupa keyin code rahsia tu, boleh tebus mainan and drypers :)

      Delete
  9. Sha pun pakai drypers untuk amani dan imani.. Tapi tak pernah berpeluang joint event macam nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkpe, next event untuk drypers, kalau berkesempatan boleh la join pulak.

      Delete
  10. bestnya mekkk dpt pengalaman join event.

    ReplyDelete