Secret Recipe RM20 for Two !

Assalamulaikum sahabat blogger !


Hari yang ditunggu telah tiba ! Masa mula-mula mek nampak iklan Scret Recipe ni dalam dua minggu yang lalu, memang tag kawan lunch mek terus. Diaorang pun ape lagi, terus je on !

Bila tiba 20 Sept. disebabkan Secret Recipe dengan office mek yang paling dekat pun jarak almost 5km (Pasar Siti Khadijah to KB Mall) so rancangan teliti perlu dibuat supaya tidak lewat masuk ke office after lunch. Dan Alhamdulillah, Allah permudahkan urusan itu J Boss mek pun lunch kat luar, jalan nak pegi KB Mall pun tak jem sangat dan parking pun senang dapat J Dalam 1.15 tgh dah sampai KB Mall. Bila dah sampai tu, terus je tunjuk banner offer hari ni dekat adik yang ambik order. Tapi tak sah la pulak if pergi Secret Recipe tapi tak makan kek J Brownies Walnut menjadi pilihan, dan always on top kalau dalam list mek.

Jom tengok gambor yang sempat mek rakam buat kenangan :
  


Brownies Walnut yang selalu menjadi pilihan


First try Spaghetti Chicken Ball

Overall mek boleh telan dan bagi mek ianya ok. Mek tak pandai komen spaghetti sebab mek tak makan sangat yang france ni J

Korang join jugak ke offer ni? Apa pendapat korang dengan menu yang dia suggestkan tu? Share dekat komen ye.



Sekian…




IKLAN

Mek ada jual innersnowcap berhantu ni. Pernah dengar tak? Sure best bila pakai sebab dia tak panas and amat selesa. Ini testimony mek sendiri, bukan sesaje nak up *hahah*

Snowcap ni tak mahal pun, RM10 je sehelai. COD free area KB and postage will be charge RM5.


Colour available by week. So nak tahu colour ape yang ade sekarang boleh whatsapp mek kat kosong tiga kali satu, tujuh lapan lima kosong, dua lapan kosong J


9 comments

  1. kelmarin p secret resepi tp tak pandang apa promosi, meluru masuk beli kek tuk besdany kawan terus belah... hehehe.... best juga ni, leh try...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best jugak sheila. rase dia sesedap tekak je. kenyang. haha
      kek tu tk usah urai lg lerr, memang trbaik

      Delete
  2. anak-anak akak mmg suka spaghetti taste western food saja wlupun mak dia takde duit... hahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergh. ank mek kecik lg so tk pndai mintak makan lg. nnt amani dan amzar besar tk tahu brape kali dia ajak masuk sini

      Delete
  3. RM 20 for two dikira ok.
    boleh repeat tu.

    ReplyDelete
  4. ala dah terlepas...murah la tu RM20 utk 2 orang

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkpe, nnt ade offer lain pulak. insyaAllah.

      Delete
  5. Tak perasan pun promosi ni.. Huhuhu..

    ReplyDelete