Mini Reunion : Majlis Akikah Ayden Arfan

Assalamulaikum sahabat blogger !

Aidiladha disambut tiga harikan? So mek continue beraya on last day of hari Raya Aidiladha dengan attend Majlis Akikah Ayden Arfan – Anak kawan mek masa belajar dulu. Macam mek cakap sebelum ni, majlis rakan taulan ni elok attend sebab memang akan jadi mini reunion J

Entry ni tak panjang pun, sekadar share memori bersama rakan-rakan. Ini antara yang sempat mek rakam :



Bila dah jumpa memang banyak cerita yang dikongsikan *ahahaha*. Ada yang baik kita jadikan contoh, yang tak baik tu masuk telinga kiri keluar telinga kanan. Ni jumpa Aidiladha 1438H, entah bile la pulak nak jumpa dengan diaorang ni.

Mek bet korang pun akan banyak cerita jugakkan bila jumpa kawan yang satu geng dengan korang J


Sekian…



IKLAN

Mek ada jual innersnowcap berhantu ni. Pernah dengar tak? Sure best bila pakai sebab dia tak panas and amat selesa. Ini testimony mek sendiri, bukan sesaje nak up *hahah*

Snowcap ni tak mahal pun, RM10 je sehelai. COD free area KB and postage will be charge RM5.


Colour available by week. So nak tahu colour ape yang ade sekarang boleh whatsapp mek kat kosong tiga kali satu, tujuh lapan lima kosong, dua lapan kosong J


21 comments

  1. Bila plak nk buat aqiqah anak lelaki mek tu? 😀

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasenya tahun depan dah abe kie. insyaAllah kalu mek buat, mek ajok sep sep kito :)

      Delete
  2. cantik nama anak kawan mek ayden arfan... biasa la mek bila dh jumpa kwn2 lama bayk citer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, baru perasan, pergi akikah ayden arfan, tp tuannya tkde dlm gambor.
      aa, memang bnyk giler cite !

      Delete
  3. biasalah..mini reunion. Reunion kita kita aja.. memang mcm ni.. hahaha. cntik mekkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. sronok. hahahha. cite pasal diri memasing la sbb dh lame tk jumpa.
      thanks SA

      Delete
  4. best jumpa kawan2 lama ni..habis semua cerita timbul balik!hahaha...btw semua lawa lawa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu gee. cite masa skolah pun timbul balik.
      alhmdulillah, thanks gee

      Delete
  5. Dua dalam satu ni namanya...hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. kenyang perut, suka hati. lame tk melepas rindu dengan kawan kawan

      Delete
  6. kalau jumpa kawan-kawan lama memang tak habis la modal nak menjual.. hahaha

    ReplyDelete
  7. Enyry ni tak panjang tapi gambar cantik2.

    ReplyDelete
  8. Saja singgah disini sambil komen-komen sket... Biasa la tu, bila jumpa kawan-kawan lama, mesti ada jer cerita nak di kongsikan...

    ReplyDelete
  9. Nice entry juga... sambil follow blog nie...

    ReplyDelete
  10. hai mek.. meriahnya jumpa kawan2

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. seronok tau jumpa kawan kawan. bnyk cite :)

      Delete
  11. Alhamdulillah.. Berjumpa rakan-rakan mengukuhkan ukhwah..

    ReplyDelete