Comeback Giveaway by CikBelBel

Assalamulaikum sahabat blogger !

Waahhh ! Dah lame mek tak join GA ni. Korang takde pun seru mek nak suruh join GA kan L, naseb baik ada Cik La tolong tag mek untuk join GA J

Macam mek cakap sebelum ni la, GA ni join jangan berharap sangat untuk menang. Kalau menang Alhamdulillah dikira rezeki tapi paling penting dalam dunia blog, GA ni untuk tambah kenalan blogger serta bertukar-tukar pendapat. Banyak lagi la kelebihan join GA ni sebenarnya. So, mek seru korang pulak untuk join GA ni bawah ini :


Ni details untuk GA ni :
Tarikh mula : 06 Sept. 2017
Tarikh tamat : 30 Sept. 2017
Anjuran : Individu (blogcikbelbel.blogspot.com)

Syarat-syarat dia pun dah ada dalam gambar tu. Mudah dan mesra pengguna je caranya. Harap korang sudi lerr join ye. Dengan ini mek nak tag : Cik Ash, Abam Kie dan juga Sis Gee. Waa, semua rakan baru ni daripada Pantai Timur J

Ada lagi tak GA yang nak mek join? Drop kat komen ye.



Sekian…




IKLAN

Mek ada jual innersnowcap berhantu ni. Pernah dengar tak? Sure best bila pakai sebab dia tak panas and amat selesa. Ini testimony mek sendiri, bukan sesaje nak up *hahah*

Snowcap ni tak mahal pun, RM10 je sehelai. COD free area KB and postage will be charge RM5.


Colour available by week. So nak tahu colour ape yang ade sekarang boleh whatsapp mek kat kosong tiga kali satu, tujuh lapan lima kosong, dua lapan kosong J


33 comments

  1. wah!dah kena tag!japgi gee join sama!hehe..thank you tagging!hehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. thanks mas.. jemput join juga ye.

      Delete
    2. nak join la nie..haha..tgh rjin lak

      Delete
    3. good. smoga ukhwah kita bertambah erat :)

      Delete
  3. Semoga berjaya :)

    Singgah sini dan follow
    #BloggerPantaiTimur
    akukaudansesuatu.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak yong :) jemput la join jugak..

      Delete
  4. good luck mek.. nanti cik ash join deh

    ReplyDelete
  5. good luck
    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/comeback-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks fauzani :) mek doakan awk berjaya juga..

      Delete
  6. selamat pagi mek. good luck awak ! terima kasih join giveaway cikbelbel. cik belbel singgah melawat harini. senarai peserta cik belbel dah update dan sila sila blogwalking https://blogcikbelbel.blogspot.my/p/peserta-comeback-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cikbelbel :) insyaAllah. mudah mudahan ade rezeki mek di sana.

      Delete
  7. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  8. Semoga berjaya :)
    Singgah dari GA yg sama
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/09/comeback-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak yong. smoga ade rezeki kita :)

      Delete